abramakabra Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Witam, no wlasnie niemam literki "ł", inne polskie znaki dzialają normalnie a jak naciskam alt+l to nic sie niedzieje :evil: Zainstalowalem Win 2000 i za pierwszym wlączeniem moglem wpisać ł, ale po restarcie znowu to samo, niewiem co siedzieje, a strasznie mnie to wnerwia, pomocyyyy :wink: BTW: "ł" niedziala w żadnej aplikacji i na innych windowsach tesz niedziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 to jak wpisałeś tutaj? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Skopiowalem z jakiegoś tekstu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Skopiowalem z jakiegoś tekstuMoze wyjde na lamera, ale co tam masz ustawione polski(programisty) w wyborze klawiatury? :D (nie bij jesli pytanie jest gupie :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Skopiowalem z jakiegoś tekstuMoze wyjde na lamera, ale co tam masz ustawione polski(programisty) w wyborze klawiatury? :D (nie bij jesli pytanie jest gupie :D)mam programisty :) Niebede bil :D Ale dziwne jest to że odrazu po instalacji windy sprawdzalem i bylo, a po instalacji sterów nima :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 A u mnie nawiasy są przesunięte w prawo o jeden klawisz niż są narysowane a nienażekam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--=KOBE=-- Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Skopiowalem z jakiegoś tekstuto kopiuj zawsze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Miałem podobny przypadek - soft instalowany z driverami do karty graficznej używał skrótu klawiszowego "Alt+l" i nie można było wpisać "ł". Soft ładował się z systemem i na pasku po prawej pojawiała się ikona. Po wyłączeniu skrótów wszystko wróciło do normy. Poszukaj czy u ciebie też jakiś program nie używa skrótów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Miałem podobny przypadek - soft instalowany z driverami do karty graficznej używał skrótu klawiszowego "Alt+l" i nie można było wpisać "ł". Soft ładował się z systemem i na pasku po prawej pojawiała się ikona. Po wyłączeniu skrótów wszystko wróciło do normy. Poszukaj czy u ciebie też jakiś program nie używa skrótów.ew jakas inna aplikacja "z paska" moze uzywac tego skrotu - sprawdz i powidzedz czy cos sie poprawilo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Miałem podobny przypadek - soft instalowany z driverami do karty graficznej używał skrótu klawiszowego "Alt+l" i nie można było wpisać "ł". Soft ładował się z systemem i na pasku po prawej pojawiała się ikona. Po wyłączeniu skrótów wszystko wróciło do normy. Poszukaj czy u ciebie też jakiś program nie używa skrótów.Dokładnie! POdobny problem miałem z powerstripem, który przy używaniu alt + s zamiast ś powodował zmianę rozdzielczości ekranu... :D Więc tylko wystarczy sprawdzić który progs tego skrótu używa i go zmienić na inny i po kłopocie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 ... BTW: "ł" niedziala w żadnej aplikacji i na innych windowsach tesz niedziala przy plytach na i845G trzeba wylaczyc we wlasciwosciach wbudowanej karty graficznej klawisze dostepu i po ptakach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 ja zawsze po reinstalacji windy niemam "ó" ... trzeba poczekac pare miesicy i bedzie ó :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 ja zawsze po reinstalacji windy niemam "ó" ... trzeba poczekac pare miesicy i bedzie ó :lol: "ó" ściągnie się dopiero w następnym sp[servicepack'u] buuhahahaha... a tak wogóle to mi też czasami ustawniea klawiatury sie same zmieniają 8O 8O 8O ... i jak zmienie na normlane to znowu same zmiana !?! 8O 8O 8O ... i ch%j !!! a nie mam żadnego wirusa i kombinacji klawiszy 8O ... więc nie wiem co to jest !?!? ghyhyhy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...