gryzzli Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Moze zle trafilem ale wydawalo mi sie ze to najlepsze miejsce zeby o to zapytac a mianowicie czy ja do plyty glownej Abit Bh6 doloze jakas karte sieciowa to czy on ja zobaczy i bedzie chcial nia wspolpracowac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Troche glupie pytanie , bo niby dlaczego mialoby to nie dzialac ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryzzli Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Pytam poniewaz np jak chcialem dolozyc wiekszy dysk to byly jakies problemy nie widzial go calego dlatego wolalem sie upewnic dzieki pozdo! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Bo żeby BH6 widziała większy dysk trzeba sflashować bios i włączyć 48-bit LBA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryzzli Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Tak wiem juz o tym bo sobie z tym poradzilem noi dlatego pytalem o ta karte czy tez bede musial cos kombinowac z tym zeby to chodzilo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasek21 Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 CZE!! Dokładaj, wszystko będzie działać!! Pozdrowienia!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...