_maras Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Coraz powazniej mysle nad sprzedaza mojego kompa, dolozeniem kasy i kupnem jakiegos laptopa, mysle ze wydam na niego w granicach 5000 zl. Macie jakies sugestie? Komp chcialbym zeby sluzyl mi do tego samego co teraz moj PC czyli czasem jakies gry typu NFS MW, filmy divx, dvd, itp. Moze za wiele wymagam jak na 5000 zl nie wiem, doradzicie mi cos? Bede wdzieczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 (edytowane) Nie ten dzial !!! Od pytan na temat kupna masz forum osobne, na gorze jak byk stoi!!! :mur: Edytowane 21 Lutego 2006 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_maras Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 sorry dopiero teraz zauwazylem, a juz za pozno :/ prosze o przeniesienie i przepraszam za blad... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus85 Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Za taką kasę polecam ASUSA A6VA-Q039 http://notebook.strefa.pl/main/asus_a6va_a6va-q039.php Naprawdę świetny laps - może ACERY są tańsze, lecz na pewno nie tak dobrze wykonane... HP - droższe od ASUSA jednak również watre uwagi... Jeżeli chodzi o mojego ASUSA - mam go już jakiś tam okres czasu i jak narazie 0 problemów... Tak więc z czystym sumieniem polecam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aceraspire Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 A ja polecam Aspire 5512 który jest dobrze zbudowany (przynajmniej moje Acery dobrze wyglądają i nic nie skrzypi). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...