Gość swofford Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Słyszałem że można namierzyć dany telefon wysyłając sms'a pod specjalny numer w treści wpisując numer telefonu do namierzenia. Podobno działa to do ok 100 m(dokładność) ale nic więcej nie wiem. Jak to jest ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegan Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Tylko namierzany musi sie zgodzić :-). To samo jakbyś zadzwonil i sie spytał. Jest to usługa głównie dla firm by sprawdzić gdzie jest pracownik ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość swofford Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 (edytowane) Wiem że namierzany musi wyrazić zgodę ale jak to wykonać ? edit: Może powiedzieć ale może też okłamać :P Edytowane 21 Lutego 2006 przez swofford Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 A nie latwiej zadzwonic na infolinie danego operatora i sie dowiedziec wszystkiego u zrodla ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 w pomaranczce nazywa sie to "Gdzie Jesteście?" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1T3RR0 Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Ja wiem jeszcze, że "poszukiwany" musi wyrazic zgodę tylko za pierwszym razem, przynajmniej tak bylo ze dwa lata temu w erze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...