tabius Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 tak ale wtedy niedowiedizla bym sie wielu ciekawych zeczy a tak :) sprzet uzywany cale 2miesiace:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Pytales sie o dfi infninity na s754 dla mnie super plytka, ma duze mozliwosci oc! Bardzo przydatne jest vmem do 3.2 (realnie 3.1) . Ja kupowałem ją 3 miechy temu teraz bym raczej wolal 939! Jeżeli chodzi ci tylko o oc to spoko mobo ale jeżeli chcesz tez inne baery to stanowczo nie polecam! Lan tylko 10/100 i beznadziejna dźwiękówka... do tego chłodzenie NB 6500rpm :/ . Jedym słowem krol oc bez fajerwerków ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabius Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 i otaka wlasnei plyte mi chodzi to takie tanie dfi :) chce a potem czekam na propozycje wujka na temat 939:) heh dobrze z takim tak ot niewiecie jak z wysylka czesci z kanady (bardzo drogo?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...