Mandragor Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Witam Mam zamiar kupi taki zestaw głośników jak w temacie i zastanawiam się czy wystarczy mi on do naglosnienie pokoju do 20m2? Jakościowo wiem, że są bardzo dobre ale może jest coś w podobnej cenie i lepszego? Z góry dzięki za informacje i odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Ja bym wolał Creative S750 ale one nie mają dekoderów DTS, AC3 i ogólnie nie mają wejścia cyfrowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDScreaM Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Mandragor -> Tak, one wystarczą do nagłośnienia 70m kwadratowych. Sprawdzałem w swoim pubie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandragor Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Dobrze wiedzieć, że będę miał zapas mocy bo nie lubie żyłować na maksa wzmacniaczy. Chyba jednak się zdecyduje na ten zestawik bo nic lepszego w podobnej cenie nie znalazłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDScreaM Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Naprawdę polecam, przesiadłem się na nie dosłownie 2 tygodnie temu z Creative Cambrdige 550D THX. Logi dużo, dużo lepsze. Do filmów i gier nie znajdziesz nic lepszego. Zabijają wszelkie zestawy kina domowego do 2 tys jakie słyszałem. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...