weronica Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Znacie moze jakiś programik do kompresowania zdjęć. Musze sobie obrazek pod ksywke wrzućic :D , a nie wiem czym skompresowac zdjątko do 6 kb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 ACDSee!!!!!!!!!Napewno masz na hdd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 ja kompresuje w PHOTOSHOPIE 7 Tylko mnie nie sprzedajcie że mam pirata :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 ewentualnie ifranview Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...