Skocz do zawartości
XiAo_20

Takie Sobie Ptaszysko D:: Do Oceny

Rekomendowane odpowiedzi

a teraz czas na postac 3D - 3ds max 6

_potworek_

#obiekt#

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#mapowanie, teksturka#

Dołączona grafika

co do zyczen zobaczymy, jak bedzie czas to czemu nie spox - ten pierwszy obrazek jest poprostu zaladowany u kumpla na serwer jego sieci vectranet ja mam neta w naszym radiu Sieradz 104.7FM d:: tylko hub DC++ maja fany ,serwer kicha

Edytowane przez XiAo_20

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam zamiar zrobic ,kiedys byla na republice i padla musze cos pomyslec gdzie to wrzucac itd. no chyba ze bedzie OK narazie w budowie closed

co do smoka to moge zapodac ,mam gdzies pseudosmoczka hehe

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Edytowane przez XiAo_20

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha , hmm to troche dziwne bo widzisz ja znalazlem "twoja" strone i jakos nie ma jej na republice...

http://www.sie.vectranet.pl/~giorgione/gp/

Co wiecej masz inne gg , masz innego maila , ale adres strony pod linkiem do fotki sie zgadza... Napisalem juz maila do Giorgione aby zainspirowac go tym tematem...

PS. nie wspominales , ze bierzesz udzial w tworzeniu gry ? :blink:

BAJKOPISARZOM Z DOOOPY MOWIMY STANOWCZE -> WYJDZ !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja koncze uczestnictwo w tym temacie . Pokazalem tylko , ze jestes jakims niedowartosciowanym czlowiekiem . Czy naprawde masz tak niskie zdanie o sobie , ze musisz podszywac sie pod innych i czerpac korzysci z tego , ze ludzie w wirtualnym swiecie skladaja Ci pseudo "hold" :blink:

Idz sie leczyc , odejdz od komputera na jakis czas , znajdz sobie przyjaciol w rzeczywistosci a nie w internecie... Powaznie to mowie , bo widze , ze to juz nie twoj pierwszy taki wyimaginowany temat , w ktorym opowiadasz bajeczki...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ptaszysko piekne jest :) ! Rysuj rysuj i nigdy nie przestawaj - nie wolno Ci przestac :) A w temacie Giorgione - chyba wzięli Cie za tego..eee XV wiecznego malarza :rolleyes:

HEAT - nie przejmuj sie :) wyloozuj, jesli nawet jest tak jak mowisz to co to komu przeszkadza, jesli ktos ma sie poczuc dowartosciowany to czemu nie :D A ptaszysko tak czy siak jest naprawde fajne ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kręcisz synu. Piszesz, że strona KIEDYŚ BYŁA na republice. A potem piszesz, że ta http://www.gipteam.republika.pl/ będzie wyglądała jak ta: http://www.sie.vectranet.pl/~giorgione/gp/ Czemu nie podałeś od razu strony, która jest aktualna? Czemu masz tysiące nick'ów? Czemu gg się nie zgadza? Czemu podajesz się za kogoś kim nie jesteś? Widać że, jesteś bardzo niedowartościowanym człowiekiem, Deunan K. Piszesz [ciach!]ły gdzie popadnie. Szkoda mi ciebie...

Brak mi słow... :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyslalem maila do Giorgione w sprawie potwierdzenia wspolnej tozsamosci z XiAo_20. Jestem ciekawy jaka bedzie odpowiedz bo jak na razie wszystko wskazuje, ze Heat, Drozda, .:SpIrIt:.. i JROX maja racje.

EDIT#1

Tutaj ten sam watek z forum 3Dmaxa

http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=24384

EDIT#2

Na razie zwrocilem uwage na maly szczegol. Giorgione uzywa polskiej czcionki, a jego Tweak'owy odpowiednik nie i styl pisania troche inny. Na razie fakty sa przeciwko XiAo_20 lecz sledztwo jeszcze trwa :D

Edytowane przez Rafael Santi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi