Lenin2 Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Mam karte sieciowa PLANET 8310 w windowsie internet normal chodzi. mam kablowke gdy zainstalowalem mandrive 10.2 ustawilem siec bezprzewodowa (atheros ... wlan0 ) sygnał jest itd pokazuje MAC.. [Zainstalowalem sterownik z plyty 802.11g Wireless LAN od producenta karty] 2. naciskam skonfiguruj polaczenie kablowe wpisuje login i pw ... nastepnie wybieram (jest opcja zaladuj sterownik recznie i pokazuje mi sie dluga lista testowalem wiekszosc z tych sterownikow i zaden nie pasuje w niektorych przpadakach pokazuje mi Detekcja biore Autodetekcje i nie wiem co tam wpisac ) czytalem ze podobno trzeba zamontowac madwifi jednak nic z tego.. HELP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartmarian Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 pokaz wynik polecen: iwconfig lsmod Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...