sector Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 mam karte graficzna gf2 mx400 tv-out i po podlonczeniu do telewizora nie dziala! jaka moze byc przyczyna? moze sterowniki? mam system system win 2000 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zainstaluj tvtool. Nowsze stery do NV obsluguja bardziej nview. Gf2mx nie ma nview. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zainstaluj tvtool. Nowsze stery do NV obsluguja bardziej nview. Gf2mx nie ma nview.Jak nie ma jak ma!!! Powinno chodzić zarówno przez nview jak i tiwiciula! Napisz coś więcej jakie są objawy tego ,że nie działa! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Mowisz, ze gf2 ma nview :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Nie wiem czy GF2 ma nview, ale GF2MX400 ma na 100%! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Nie wiem czy GF2 ma nview, ale GF2MX400 ma na 100%!Potwierdzam, ma. Przynajmniej u mnie jest w sterownikach(40.72) i działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Hmm myslalem, ze twinview go zastapil w mx - ach (???) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 U mnie ruszył na sterach 29.xx i wyżej! U kolesia w instrukcji od GF2 GTS Leadteka napisane było, że nview działa tylko z MX, a z GTS nie! Czy może to ktoś to potwierdzić! Druga rzecz to blacklista w tvtool- co to jest i jak to działa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Hmm na pewno, ze twiview jest tylko i wylacznie w gf2mx. Cos musialo byc w gf2 zeby mozna bylo zarzadzac ekranami wiec nview musial byc :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 nVIEW jest na 100% :D a objawy sa sa takie ze raz dzialalo i byl obraz ale jak podlonczylem 2 raz znaczy nie jea bo to nie moj gefors tylko kolegi to cos tak namieszal ze juz obraz tylko miga ale nie miga obrazem tylko jakies biale pasy :o i wogule jak wykryqwa televizor to wykrywa go jako monitor a nie dzialaja nastepne zakladki zeby wybrac miedzy "Monitor, Monitor LCD, Televizor" moze cos sie zrabalo :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...