serek_x Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Witam, ostatnio zaintrygowała mnie sprawa zasilaczy o mocy w granicach 400 watt. Moją uwagę zwróciły oczywiście produkty firmy Chieftec i tu zaczął sie kłopot.... W granicach 200pln są aż trzy modele tej firmy:400, 410 i 420 watt. Wybór nie byłby aż tak trudny, ale co rusz słyszę: że 420 watt się im nie udało, 410 często siada etc, etc... Czy z tego wynika, że najlepszym wyborem jest chieftec 400watt?? Tu proszę o radę, czy to co słyszałem o 410watt to były tylko sporadyczne wypadki(bo z opisu wynika, że jest najlepiej z całej trójki wyposażony)?? Czy jest jakaś alternatywa, godna poradzenia w tej gamie cenowej?? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XiAo_20 Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 wolalbym Enermaxa jakiegos>> cenowo podobny a jakosc wyzsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liroyek Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 (edytowane) ja mam te 420 ;) nie jest zly ale: mam go od sierpnia i wentyle sa juz glosniejsze nie wydala na moim sprzecie gdzies czyalem ze 410 ma wieksza obciazalnosc na 12v niz ta 420W ogolnie nie jest zly ale moze doloz troche i wez np "tagana" 380 W ;) ja sie przymierzam wlasnie do TAGANA :) wiele czytalem i wybor na niego ;) taki tagan 380 W kosztuje ok 220-240 zl Edytowane 21 Lutego 2006 przez Liroyek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...