cinek204 Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 (edytowane) witam mam do was pytanie :) posiadam nagrzewnicę którą dostałem od wujka niewiem od czego ona jest ale od jakiegoś auta :) wygląda tak przemalowałem ją bo była w złym stanie :) dzisiaj przeglądałem sklem mcs.pc.pl i zauważyłem tam moją nagrzewnicę Chłodnica CG1. wygląda identycznie tyle że nie ma po bokach tych blaczek :) jak sądzicie czy to jest identyczna chłodniczka względem osiągów ??? ??? Edytowane 21 Lutego 2006 przez cinek204 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkwd40 Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 (edytowane) to jest zupełnie inna nagrzewnica niz twoja, zapewne wydajniejsza, ale raczej nie warta 175zł Edytowane 21 Lutego 2006 przez mkwd40 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek204 Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 chyba kolego sie mylisz wymiary i wogle cała nagrzewnica jest identyczna:) a krucce przerobiłem jak coś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZUK Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 zrób fotki z tyłu i z przodu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 (edytowane) ja mam takową w moim układzie, tą CG1, co cinek204 dał linka do sklepu mcs. ponoć pochodzi z autobusu autosan. tak wyglądała na początku: przerobiłem ją troche. link do wc, w moim sigu. pozdrawiam Edytowane 21 Lutego 2006 przez oskarro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...