SKORPAS Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Mam zamiar kupic monitor LCD 19 .Mam trzy typy: 1.Samsung SyncMaster 940B 2.LG Flatron L1932P-SN 3.Samsung SyncMaster 950B Ktory wart jest uwagi? A moze inne typy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKORPAS Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Jezeli nikt nie moze poradzic to moze podajcie jakich uzywacie monitorow LCD 19 i czy jestescie z nich zadowoleni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 eizo s1910, bardzo wyrazny obraz, ladne kolory, lepsze niz na moim crt :b Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKORPAS Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 A jaka matryca monitora jest lepsza do gier i filmów?PVA czy TN?Prosze o podanie dobrych LCD 19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz28 Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 ja mam Belinea 101920c posiada matryce Premium MVA i jestem bardzo zadowolony z tego monitora bardzo ladne kolory duze katy widzenia i jak do tej pory nie zauwazylem zadnego smuzenia nawet w szybkich grach polecam bez dwuch zdan :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...