limerro Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 wlasnie przegladalem neta i przypadkiem znalazlem strone o chlodzeniu FrostyTech sie zowie , czytam test coolerka Titan i...... oprocz dokladnego opisu co i jak sa PROBKI DZWIEKOWE HALASU COOLERA :))) swietna sprawa ze tak powiem i jeszcze takiego czegos nigdzie nie widzialem:) http://www.frostytech.com/articleview.cfm?...eid=1159&page=4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Big LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Nic nowego, testy coolerów + pliki dźwiękowe są również na stronce: www.ocinside.de ( oraz w wersji ang: www.ocinside.com ) Testy kilkudziesięciu coolerów, minusem jest przymus dostosowania głośników do rzeczywistości. Na szczęście mój cooler jest wśród porównywanych więc mam przymiarke ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotras Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 sorry za totalny offtopic ale Makonar czy ten wynik w 3dmarku uzyskałeś bez kręcenia grafy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Oczywiście, 10107 na mojej płycie głównej, nic nie kręcone. (w Biosie ustawienie Top Performance). Dla porównania, podobny wynik uzyskałem na MSI KT3Ultra2, z pamięciami Elixir (te same timingi) i karcie podkręconej na bodajże 260/560 Mhz (coś koło tego) : 10106 ! Jednak płyta główna i lepsze pamięci (noname samsung CL 2.5) robią swoje.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...