Kowalek Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Spaliła mi się płyta główna i procesor. Co mam kupić?? Jaką płytę i procesor?? AMD czy Intel?? Zaznaczam że chciałbym zostać przy AGP, a najlepiej równocześnie mieć PCI-Express. Na komplet mogę przeznaczyć około 600 zł. Co kupić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Asrock dual sata II 220zł Semrpon 3000 oem 350 zł AC freezer pro 64 ok.60 zł..:) i masz super zestawik :) AMD ZADZI :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 (edytowane) Hmm przyklejmy jakis temat odnoszacy sie do tego z posta bo ludzie non stop pytaja o to samo. Zestaw obowiązkowy: Semp 939 3.0 Asrock 939 Dual SATA Agp+PCi 2x512 PDP Grafe jak masz to ja zachowasz Sorki s41n AMD RZĄDZI jak cos :) bo ŻĄDZI to PiS hehe Edytowane 21 Lutego 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 wops faktycznie... sry :wink: a zestaw to taki jak ja podalem :D CELEB koles nie potrzebowal ramow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 wops faktycznie... sry :wink: a zestaw to taki jak ja podalem :D CELEB koles nie potrzebowal ramow :) Faktycznie ramu akurat nie ale czesto i gesto do takiego zestawu takie ramki sie poleca :) I jeszcze mala uwaga: Caleb a nie Celeb :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowalek Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 (edytowane) Tak jak myślałem:AMD rządzi. To co ostatnio słyszałem o intelach to dla mnie to syf. Tylko ta płytka asrocka ma agp i pci-e?? Edytowane 21 Lutego 2006 przez Kowalek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 pelne tak ... ten asrock to bardzo dobra plyta...:) takze nie masz sie czym martwic Caleb wybacz.. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Nom ma agp i pci-e a także jest wersja z sli :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowalek Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 (edytowane) A innego producenta?? Oparte np na nforce 3?? Bo np: w S754 się nie opłaca inwestować?? Bo ten asrock jest oparty na tym chipsecie Uli czy czymś takim. :mur: I czy da się regulować napięcia i mnoznik na niej??? Edytowane 21 Lutego 2006 przez Kowalek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 nvidia wykupila ULI a pozatym uli 1695 to bardzo dobry chipset..:) Polecam ..:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Nie co mi wiadomo to nie ma innego producenta produkującego płyty na pci-e i agp. nforce 3 jest tylko na agp. A domniemam że da się regulować napięcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowalek Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Chodzi mi o to tylko żeby możliwości podkręcania były jak największe, płyta była szybka i stabilna. Początkowo chciałem socket 754 ale teraz wole 939, tylko procki są o wiele droższe. A upatrzyłem asrocka combo-z który ma gniazdo na 939 i 754. To jest fajne. Co polecacie?? Socket 939?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Ja polecam am2 jak co czy jak to tam się będzie nazywać. A ja radzę 939. :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janosik82 Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Witam a może mi ktoś powiedzieć dlaczego AMD64 Venice 3000 jest o tyle droższy od semprona64 3000 albo dać jakiś link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 VENICE TO KROL O/C to po 1 ma wiecej cache to po 2 ale i tak nie oplaca sie doplacac bo to tylko 10 % roznicy .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...