dzik86 Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 jakie surowki, ewentualnie inne dodatki ladujecie do hotdogow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Bułki "Maxi Hotdog" ew. te z firmy Schultstadt (coś w tych klimatach :) ), parówki z Sokołowa + najtańsza sałatka wielowarzywna z Real'a w słoiku. Wszystko polane majonezikiem dekoracyjnym Winiary. Pyyyyycha :rolleyes: Czasem jeszcze bez surówek, z samym majonezem, ew. pomidorki wrzucę :wink:. Nie lubię Hot-dogów z ketchupem :wink: ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcz Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Ja robię hot-dogi na bazie chleba Schulscostam Prosto z pieca. Keczup, musztarda i sałatka szwedzka Urbanek - taka jak chipsy falowane :) Lubie hot-dogi z Flerynki. Jeszcze jakiś majonez dodają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Bułki- shutsland, najlepsze Parówki - takie indykpola nadziewane serem Keczup- taki jak w makdonaldzie ;] pycha... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Bula, oblozona w srodku serem zoltym, parowka berlinka do piecyka/mikrofali Pozniej wkladam pomidora, plasterki ogorka kiszonego albo swiezego. Majonez winiary, ketchup siodemka, musztarda sarepska badz chrzanowa kamisa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 (edytowane) Na bułach sie nie znam, kupuje to co jest w supermarkecie obok mnie Parówy Morliny Berlinki Ketchup Pudliszki łagodny I jaaazda ;) Edytowane 19 Marca 2006 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Na bułach sie nie znam, kupuje to co jest w supermarkecie obok mnie Parówy Morliny Berlinki Ketchup Pudliszki łagodny I jaaazda ;) Ja robie tak samo... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Na bułach sie nie znam, kupuje to co jest w supermarkecie obok mnie Parówy Morliny Berlinki Ketchup Pudliszki łagodny I jaaazda ;) Ja robie tak samo... ;)No to nie jesteście sami :P Takie hot dogi ssają ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Czyli co, niedobre sa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 (edytowane) Czyli co, niedobre sa?? Jak dla mnie są good :D Edytowane 19 Marca 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Nie rozumiem pojecia "ssają" Do tej pory cos sycilo albo posysalo dlatego sie pytam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Nie rozumiem pojecia "ssają" Do tej pory cos sycilo albo posysalo dlatego sie pytam Wiesz sam tego nie rozumiem. Ale chodzi o to, że są dobre. Grzechu Wyjaśnij to... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Czyli co, niedobre sa??Nie. Jak dla mnie są good :DDobre jak najbardziej :P Nie rozumiem pojecia "ssają" Do tej pory cos sycilo albo posysalo dlatego sie pytam Ale wtopa z tekstem :oops: Wiesz sam tego nie rozumiem. Ale chodzi o to, że są dobre. Grzechu Wyjaśnij to...Wyjaśniłem chyba już :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Dla pewności powiem że Grzechowi chodziło "sycą" a nie "ssają". :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 a ja nie jadam :P wole kanapki z szynką i serem zapiekane w piekarniku...oczywiscie z bułki pszennej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Bagieta z Auchan, bądź inna, parówa, surówka, ketchup ostry, tarty ser, papryka, pomidor, sałata. Syci strasznie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Ja przy robieniu hot-dog'ów lubię mieszać ketchup, musztardę i majonez. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Tez tak kiedys robilem, ale teraz only ketchup mexicano kotlina czy jakos tak. Bulka (dluga), parowka, kapusta, ketchup - to moj hot dog; ]] malo oryginalne ale mi smakuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Laduje to co jest aktualnie w lodowce :D, no moze oprocz nabialu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 (edytowane) Witam, ostatnio tankując na shell'u, oprócz dobrego paliwa , kupiłem hot doga, tani nie był, bułka keczup (sos) i do tego parówka (ale smakowa), nie wiem czy to długa podróż mnie tak wymęczyła, ale naprawdę mi to posmakowało. Pytanie mam takie: Czy jest możliwość kupna takowych parówek. Siedzę sam w domu i z braku kuchnianego majstra płci przeciwnej, nie mam pomysłu na kolację. Spotkaliśćie się wogóle, z takim wyrobem, to będą pewnie jakieś gotowe parówki do hot dog'a? Edytowane 3 Lutego 2007 przez ...John Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Moim skromnym zdaniem nie ma specjalnych parówek do hot-doga, zapewne sprzedawcy zaopatrują się w mięsnym sam widziałem masz tam tego do wyboru że głowa mała. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Witam, ostatnio tankując na shell'u, oprócz dobrego paliwa , kupiłem hot doga, tani nie był, bułka keczup (sos) i do tego parówka (ale smakowa), nie wiem czy to długa podróż mnie tak wymęczyła, ale naprawdę mi to posmakowało. Pytanie mam takie: Czy jest możliwość kupna takowych parówek. Siedzę sam w domu i z braku kuchnianego majstra płci przeciwnej, nie mam pomysłu na kolację. Spotkaliśćie się wogóle, z takim wyrobem, to będą pewnie jakieś gotowe parówki do hot dog'a?tzn jaka smakowa? Berlinki są serowe, paprykowe, pieprzne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 to znaczy bekonowe, serowe również. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 serowe Berlinki są, co do bekonowych to nie wiem, poszukaj sobie w sklepach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 (edytowane) Serowe Brelinki :arrow: Najlepsze parówki :wub: Edytowane 4 Lutego 2007 przez eQ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 a po zjedzeniu...brzuszek rosnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Ostatnio lubuje w hot-dogach francuskich czyli takie co na Stat-oilu dają ;) Inaczej mówiąc parówa w biagietę do tego sosy wg. własnego uznania iiii jaaazda. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 ja to do tego hotdoga ze statoilu wszystkie sosy biore, a wtedy jest zajebisty szkoda, ze 3.49 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 popieram ;] do statoila mam 3min drogi więc często mnie "kusi" wstąpić na hot doga ;) też polecam ze wszystkimi sosami - najlepiej wtedy smakuje :rolleyes: a jadacie ten drugi rodzaj hot doga (nawet nie wiem czy to też hot dog) taki jeszcze z innymi dodatkami? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 BTW. jak otwierali StatOli w moim mieście te hot dogi były po 2 zł ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...