Przemol^N Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 ja to do tego hotdoga ze statoilu wszystkie sosy biore, a wtedy jest zajebisty szkoda, ze 3.49 ;] Lepsze sa na BP ostatnio;) Swietne sa z parowkami ala kabanos lub kaszanka:) Niestety cena 4.59 za hotdoga ktorego zjada sie na 3 ugryzienia B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spisaczek Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 E tam najlepsze sa takie z Ikei z prażoną cebulką ;p Homemejdami nie będę się chwalił bo widze ze jakiś oryginalny nie jestem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 Do środka sałata (na surowo) i smażona cebula. Parówka obojętnie jaka, byleby dobra i treściwa, a nie sama słonina i trochę zmielonej tyrolskiej :D - tylko i wyłącznie z wody. Bułki również obojętnie jakie, nawet Tescowe są w sumie dobre. Zwykle piekarnik, jak się spieszy to mikrofala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandek Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 Ja hot-dogi robie odlskulowo = tradycyjnie :) -zwykłą bułka taka podluzna -parowki ale tylko z pobliskiego sklepu bo nie zwiekszaja objetosci po gotowaniu - pycha :) -do bulki parowa na parowke smazone pieczarki :) na to klade ser i do naczynia zaroodpornego z przykryciem do piekarnika na termoobieg :) -pokrojony w droba kostke ogorek konserwowy z drobno pokrojona cebulka :) tym posupuje wyciagniete z pieca na to majonez i ketchup i posypuje prazona cebulka :) mmmmmmmmmm az mnie ochota naszla :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2009 az sie glodny zrobilem po przeczytaniu tematu :P musze jutro mamie powiedziec zeby podluzne bulki kupila ;] co ja dodaje do hot dogow, no to tak: obowiazkowy jest zielony ogórek, pomidor, ser. jak jest sezon dochodzi do tego sałata, ewentualnie co tam sie znajdzie w lodówce. na to keczup + majonez i szama. ulubione parówki : berlinki z morlinow, oraz z sokołowa parówy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kingx Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 Bułka :P potem sałata,parówka,pomidor,ogórek,majonez+kektchup,szczypiorek/cebula czasem daje tez papryke oraz rzodkiewki/kapusta pekienska(brak salaty) ale to jak brakuje jakiegoś komponentu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 Ostatnio lubię klasycznie czyli bułka + parówka + keczup/musztarda. Odwieczne pytanie jest takie, jaka musztarda ciemna czy jasna ? vs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 Sarepska 4 life! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolog Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 Dla mnie parówka tylko gotowana, ale wędzona ;P Do środka to zalezy na co jest chec. Czasem surowka z kapusty, kiszonej takze i majonez winiary deko (kiedys jadalem motyla, a teraz tylko winiary dekoracyjny). A czasem cebula w kostke, oregano, ketchup i musztarda, wszystko wybeltac i do srodka ;p Oczywiscie widze ze ser w hotdogu to normalka ;P i sie nie dziwie ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 (edytowane) U mnie tak: :P Bułeczka, parówa (berlinki), surówka z ogóra kiszonego, papryki, pomidorka i cebulki i do tego sosik z keczupu (pikantne dupliszki, hellmans lub kotlin), majonezu (koniecznie kielecki!!) i musztardy (krem z gorczycy z miodem albo jakaś saperska np. kamis) - proporcje dobierane na bieżąco. I są zajebiste :D Edytowane 27 Stycznia 2009 przez qrvich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Hot - dogi ostatnio goszczą u mnie co drugi dzień. A więc parówka (konspol), bułka bez żadnych udziwnień typu sezam itp., do tego surówka z kapusty białej, pomidor, cebulka, parmezan, oregano. Poza tym obowiązkowo ketchup i musztarda (która tylko w hot-dogu) mi smakuje. Można eksperymentować też z innymi dodatkami. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spisaczek Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2011 Najzwyklejsza bagietka przekrojona wzdłuż, do środka trochę żółtego sera i do piekarnika/mikrofalówki tak aby serek się roztopił. Później do środka ładuję ogórka zielonego i pomidorki, czasami kapustę lodową lub jakąś surówkę. Następna wpada ugotowana parówka "Babuni", na nią keczup + czasami jakiś sos. Wszystko posypuje smażoną cebulką, którą można kupić w sklepie - to jest esencja hotdogów ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 to jest esencja hotdogów ;) Jak to przeczytałem to mi smaka narobiłeś. :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...