SU8Z3R0 Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Wiem ze nie przepadacie za takimi pytaniami, ale gdziez mozna by sie lepiej poradzic jak nie tu :lol2: Sprawa wyglada nastepujaco. Niedlugo kupuje nowego kompa (amd64 3.2+s939venice,7800GT,dysk chyba WD 250GB sATA, DFI LanParty Ultra-D, + lacznie z 3GB pamieci). I teraz mam dylemat. Kupic jakas obudowe chiefteca (z zasilka 400W) za 400zl+ (ktore uwazam za brzydkie), czy super obudowe (z wygladu super) THERMALTAKE Swing Black VB6000BWS i zasilke ENERMAX EG 465P-VE. Nie jestem maniakiem podkrecania, aczkolwiek grafe bede krecil. Nie znam sie natomiast na zasilaczach, chodzi mi glownie o to czy taka konfiguracja jest oplacalna czy raczej skusic sie co do Chiefteca ktory jest uwazany za highend. Takze prosze o jakakolwiek rade. Z gory dziekuje Pozdrawiam :lol2: PS. Jesli obudowa Chieftec z zasilaczem to jaka do 460zl? :lol2: PS2. Ale i tak wole Thermaltake'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...