LDU DESK Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Posiadam kartę Galaxy GF6600GE i mam 2 problemy. Po pierwsze mam b. słabe wyniki w 3d marku 05 - rzędu 1k. Z tego co widziałem niektórym udawało się zbliżyć do 4k, więc 1k wydaje się być kiepskim rezultatem. W 3d marku 03 miałem podobne wyniki co "inni" rzędu 7-8k. Mam najnowsze stery, ale mimo wszystko coś jest jeszcze najwidoczniej nie tak jak ma być. Drugie pytanie, a raczej prośba, o linki do jakiś fajnych biosików zwiększających między innymi napięcię na rdzeniu grafy ( myśle troche ją wyżyłować ) ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Ej a to nowy komp?? Czy stary!? Bo jak stary to zrób format C: bo gdy wymieniasz karte musisz usunąć stare stery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 do usuwania starych sterów polecam drivercleaner ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LDU DESK Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Wymieniłem grafę z 5200 na 6600GE, skorzystałem z driver cleanera, ale nie pomogło ( nie formatowałem, bo z tego co gdzieś wyczytałem, jest to koniecznie przy przejściu z ati -> nvidia lub na odwrót ) ... 1k w 3dmarku 05 :/ b. kiepsko :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Zobacz jakie wyniki beda na innych sterach. Sciagnij sobie pare starszych detonatorow i potestuj. Jak zmiana sterow nie pomoze to postaw system od nowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan02 Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 8k w 03 to ja mam na swoim Galaxy 6600GT Ultimate( przez slaby procesor ) Ale w marku05 mam 3,5k, 1k u ciebie? Moze stery do mobo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 LDU DESK a przeinstalowales DirectX? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LDU DESK Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Przeinstalowałem DirectX'a, próbowałem też innych sterów. Troche mnie zastanawia czemu w riva tuner mam 8x1,3vp ( nie powinno być 4 ? ) ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan02 Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Wszystko z jest OK 8x1,3vp - 8PS, 3VS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...