Kikas Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 (edytowane) Witam. Jestem fanem serii Master of Orion (zwłaszcza dwójki) i znalazłem informację o wyjściu gry Galactic Civilizations II. Strona producenta Screeny Gra jest zrobiona w 3D i zawiera elementy Master of Orion, Ascendancy oraz Space Empires IV. Będzie można projektować własne jednostki tak jak w MoO2 i 3, a także ich wygląd. Niestety grałem do tej pory tylko w MoO2 i MoO3 i nie miałem styczności z pierwszą częścią serii. Myślę jednak, że może to być dobra propozycja w dzisiejszych czasach, kiedy nie wychodzi zbyt wiele kosmicznych strategii. Póki co będzie tylko single player, ale niedługo powinna się ukazać wersja multi. Edytowane 21 Lutego 2006 przez Kikas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 no jedynka Galactic Civilizations to byl niezly gniot, nudniej juz moze byc tylko w Ogame, a polonizacja wprawiala mnie o salwy smiechu. Moze zeczywiscie 2 bedzie dobra, ale jak ten sam team bedzie robil to ja juz rezygnuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kikas Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Z tego co piszą jest wiele usprawnień w porównaniu do jedynki. Znalazłem też głosy, że jedynka niektórym się podobała (może nie graficznie, ale pod względem miodności) i z powodzeniem rywalizowała z MoO3. Ale biorąc pod uwagę masę błędów i interfejs w MoO3 to nie ma co się dziwić. Inna sprawa, że spolszczenia mogą całkowicie zepsuć klimat gier, dlatego wolę wersje angielskie gier. Mam nadzieję, że ktoś zrobi wreszcie dobrą strategię w tym klimacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Szczerze? Zdecydowanie wolalem interfejs z MoO3 nic ten z GC1. Tak soma jak i oprawe graficzna oraz grywalnosc. Jezeli wprowadza w dwojce co najmniej mozliwosc kontrolowania bitew i atakow na planety, cos z tego bedzie. Jesli nie, bedzie to taki sam gniot jak pierwsza czesc serii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastapl Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 (edytowane) gralem w galactic civilizations i ta gra bardzo przypominala mi cywilizacje tyle ze w kosmosie. ogolnie to bardzo mi sie podobala bylo dosyc sporo opcji - nawet rozwinieta dyplomacja i galaktyczna rada (czy jakos tak) Edytowane 23 Lutego 2006 przez mastapl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...