AndrzejGdz Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Witam ! Poniewaz mam problemy z Internetem zglaszalem w BOA w Netii oni mi powiedzieli ze jak bede mial Router to bedzie wszystko w parzadku i nie bede mial tych problemow. Problemy sa takie mianowicie jak mam polaczenie z siecia i chce sie rozlaczyc to klikam na ikonke kolo zegara ( te monitorki) , nastepnie klikam rozlacz i tu kiszka komputer przechodzi na taki niebieski ekran i pisze na nim ze nastepuje zrzut pamieci. Druga sprawa to zauwazylem ze majac polaczenie z siecia nieraz nastepuje rozlaczenie ( zadna dioda nie swieci na modemie Thomson), wtedy jedynie musze resetowac komputer. Powiedzieli mi w BOA w Netii ze Router to zalatwi i nie bedzie tych problemow. Czy to jest prawda ? Jezeli tak to jaki Router powinienem sobie kupic ? Nadmieniam ze tylko ma byc podlaczony 1 komputer ten co z niego teraz korzystam. Pozdr Andrzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 jakies jaja :P a do czego tobie ten router jak masz 1 komp po co NAT? jesli diody gasna ( obie ? ) to sprzet zwalony moze zasilacz jakies lolki siedza w tym BOA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 jw. po co Ci router? goście z BOA to niech się pukną w łeb :mur: skoro masz niebieski ekran to spróbuj może odinstalować to oprogramowanie i zainstalować jeszcze raz, może pomoże. Ewentualnie tak jak kolega wyżej wspomniał modem nawala :-/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejGdz Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 jw. po co Ci router? goście z BOA to niech się pukną w łeb :mur: skoro masz niebieski ekran to spróbuj może odinstalować to oprogramowanie i zainstalować jeszcze raz, może pomoże. Ewentualnie tak jak kolega wyżej wspomniał modem nawala :-/Dzwonilem do BOA i poinformowali mnie ze przysla poczta kurierska Nowy modem Thomsona. Zobacze wtedy jak bedzie sie zachowywal Windows XP SP 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...