Skocz do zawartości
AndrzejGdz

Jaki Ruter Na Lacze Adsl Z Netii ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !

Poniewaz mam problemy z Internetem zglaszalem w BOA w Netii oni mi powiedzieli ze jak bede mial Router to bedzie wszystko w parzadku i nie bede mial tych problemow.

Problemy sa takie mianowicie jak mam polaczenie z siecia i chce sie rozlaczyc to klikam na ikonke kolo zegara ( te monitorki) , nastepnie klikam rozlacz i tu kiszka komputer przechodzi na taki niebieski ekran i pisze na nim ze nastepuje zrzut pamieci.

Druga sprawa to zauwazylem ze majac polaczenie z siecia nieraz nastepuje rozlaczenie ( zadna dioda nie swieci na modemie Thomson), wtedy jedynie musze resetowac komputer.

Powiedzieli mi w BOA w Netii ze Router to zalatwi i nie bedzie tych problemow.

Czy to jest prawda ?

Jezeli tak to jaki Router powinienem sobie kupic ?

Nadmieniam ze tylko ma byc podlaczony 1 komputer ten co z niego teraz korzystam.

Pozdr Andrzej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jw. po co Ci router? goście z BOA to niech się pukną w łeb :mur: skoro masz niebieski ekran to spróbuj może odinstalować to oprogramowanie i zainstalować jeszcze raz, może pomoże. Ewentualnie tak jak kolega wyżej wspomniał modem nawala :-/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jw. po co Ci router? goście z BOA to niech się pukną w łeb :mur: skoro masz niebieski ekran to spróbuj może odinstalować to oprogramowanie i zainstalować jeszcze raz, może pomoże. Ewentualnie tak jak kolega wyżej wspomniał modem nawala :-/

Dzwonilem do BOA i poinformowali mnie ze przysla poczta kurierska Nowy modem Thomsona.

Zobacze wtedy jak bedzie sie zachowywal Windows XP SP 2.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi