milus86 Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Problem jak wyżej. Podczas pracy na systemie co jakiś czas słyszę jakieś trzaski w głośnikach. Mam zestaw 5 głośników + subwoofer. Posiadam płytę ASUS A8V Deluxe - na niej jest zintegrowany dźwięk ALC850. W aplikacji dołączonej do tegożże (Soundman) podczas testu wszystkich 5 głośników test mi staje na drugim głośniku. Posta tego nie zamieszczam w dziale sprzętu ponieważ na moim kompie mam zainstalowany też system WinXP (na drugiej partycji) i w tym systemie nie ma żadnych problemów, a dodam że instaluje ten sam sterownik (bo na stronie asusa pisze, że ten driver też jest pod win2003). Co jest grane?? Prosze o pomoc, szczególnie posiadaczy wyżej wymienionej płyty i najlepiej z systemem win2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milus86 Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Hmmm... odpowiem sobie sam:) Na dniu wyszedł na stronie Realteka sterowniki a383 specjalnie do win2003. Zainstalowałem i wszystko gra. HURAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...