Grzesiek G Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Witam jestem tutaj nowy, potrzebuje pomocy: instaluje system windows (próbowałęm już różnych wersji Pro, home z packem2 i bez) wszystko idzie w porządku aż do momentu po formacie dysku mianowicie nie mogę skopiowac plików potrzebnych do instalacji ............. juz nie mam zdrowia do tego próbowałęm na różnych dyskach, płytach głównych, na różnych Cd z windowsem ....... może jescze napęd.... pomocy :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Sprawdz zasilacz.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek G Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 poważnie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość swofford Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Sprawdź inny napęd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek G Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 a powiedzcie mi może to dlatego ze próbuje instalować system windows Xp na starych dyskach tzn. 98 bez problemu na nich zainstaluje na nowych nie próbowałem może to jest przyczyna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alcapone Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 niee, raczej to nie jest wina - no chyba ze mowimy tu o jakims 6GB dysku sprzed 8 lat :) ale i tak to nie powinien byc problem. podczas instalacji wybierz partycje na jakiej chcesz zainstalowac system (najlepiej C:\), nastepnie powinienes miec opcje formatu tej partycji - wybierz aby instalator wykonal pelen format do systemu plikow NTFS. moze cos pomoze. mowisz, ze mozesz zainstalowac Windows 98? probowales go do konca instalowac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mera73 Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 cli.exe. aplication error the aplication failed to initialize prpoerty [0xc0000135].click on ok to terminate the aplication. jak wlaczam kompa to zawsze mi to wyskakuje mam jeszcze jedno pytanie zainstalowalem stery do radeon i nie moge wlaczyc ati panel center wyskakuje blad bardzo bym prosil o pomoc z gory dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Sprawdz dysk na innych tasmach i na innych ustawieniach np. master lub slave.............. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek G Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 ok jednak dysk kupiłem asmsunga 80gb i jest spox dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...