Skocz do zawartości
Grzesiek G

Problem Z Instalacją Windows Xp

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jestem tutaj nowy, potrzebuje pomocy:

instaluje system windows (próbowałęm już różnych wersji Pro, home z packem2 i bez) wszystko idzie w porządku aż do momentu po formacie dysku mianowicie nie mogę skopiowac plików potrzebnych do instalacji .............

juz nie mam zdrowia do tego próbowałęm na różnych dyskach, płytach głównych, na różnych Cd z windowsem .......

może jescze napęd....

pomocy :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niee, raczej to nie jest wina - no chyba ze mowimy tu o jakims 6GB dysku sprzed 8 lat :) ale i tak to nie powinien byc problem.

podczas instalacji wybierz partycje na jakiej chcesz zainstalowac system (najlepiej C:\), nastepnie powinienes miec opcje formatu tej partycji - wybierz aby instalator wykonal pelen format do systemu plikow NTFS.

moze cos pomoze.

mowisz, ze mozesz zainstalowac Windows 98? probowales go do konca instalowac??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cli.exe. aplication error

the aplication failed to initialize prpoerty [0xc0000135].click on ok to terminate the aplication.

jak wlaczam kompa to zawsze mi to wyskakuje

mam jeszcze jedno pytanie zainstalowalem stery do radeon i nie moge wlaczyc ati panel center wyskakuje blad bardzo bym prosil o pomoc z gory dziekuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi