deadfrog Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Problem polega na tym ze po kliknieciu jakiegos pliku prawym przyciskiem myszy i wybraniu "otworz za pomocą" a nastepnie "wybierz program..." zamiast standardowego okienka do wyboru aplikacji wyskakuje mi... natatnik :mur: i probuje otworzyc plik ale wiadomo..., wyskakują jakies znaczki tylko... :cry: Jak mam to naprawic? Czesto korzystam z tej opcji. Prosze o pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadfrog Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Naprawde nikt nie wie co sie mogło stac?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Wygląda na to że mas coś w rejestrze pokaszanione. Spróbuj tych porad: http://72.14.207.104/search?q=cache:cXrEMT...=3&client=opera to kopia strony, oryginał nie chce się otworzyć. Jak sobie nie poradzisz to napisz z jakimi typami plików masz problemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadfrog Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Tam nie znalazłem odpowiedzi :/ Chodzi o to ze po kliknieciu "wybierz program..."zamiast wyskakiwac okienko "Otwieranie za pomocą" to plik otwiera sie w notatniku (tak jakbym go do tego wybrał). Ma to miejsce w wyadku wszystkich typow plików. P.S. Dzieki za zainteresowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...