*Snow* Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Witam nie bardzo znam sie na tych netach mam glupia neostrade 256 i chcialbym cos zlepszego za 70, 80zl miesiecznie najlepiej ze stalym IP no i wiadomo zeby bylo lepsze od NeostradyTP 256... zalezy mi na dobrym uploadzie. Z gory dzieki za odp :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 (edytowane) Cieżko będzie! Masz kablówkę? Nie oferują w miarę taniego neta? Edytowane 24 Lutego 2006 przez mrjeremiasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Disruptor Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 (edytowane) A która część Rzeszowa? ;) Ja osobiście mam już drugie łącze 512/256 od Vectry i jestem bardzo zadowolony. Edytowane 24 Lutego 2006 przez Disruptor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erixon Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 no wlasnie mi tez sie wydaje, ze vectra to niezle rozwiazanie. u mnie jest wzorowo tylko, ze jestem z olsztyna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopinnn Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 W rzeszowie chyba działa mulitimedia teraz jest promocja na emila 500 za chyba coś koło 90 zł więc możesz popytać jak to działa tam działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Snow* Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 A która część Rzeszowa? ;) Ja osobiście mam już drugie łącze 512/256 od Vectry i jestem bardzo zadowolony. Dokladnie to nie rzeszow ale bardzo blisko :) Zwieczyca jesli Ci cos to mowi heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 ja mam lacze z hyperiona w Rzeszowie - 512 kbit/s (256 kbit/s w godzinach szczytu) za 59 zl - tyle ze ja to mam na osiedlu pomiedzy Drabinianka a Nowym Miastem, a u ciebie w Zwieczycy to chyba nic lepszego od Neo nie znajdziesz ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Disruptor Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Zwieczyca jesli Ci cos to mowi hehMowi mi i to dużo ;) Ale chyba oprócz Neo nic lepszego w tej okolicy nie znajdziesz. Przynajmniej ja nie znalazłem i kilku moich znajomych tam mieszkających... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyrko Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 a cos na staromiesciu?? tez sie dusze na neo :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2011 Witam, odświeżam temat; szukam dostawcy internetu w dobrej cenie, nie za dużo jakieś 2-4MB w dobrej cenie, bo na tym mi najbardziej zależy, aby nie płacić za dużo (poniżej 40zł). Obecnie korzystam z ofery Vectry (8MB) która ma dobrą ofertę ale dla większych pakietów, te mniejsze są niewiele tańsze niestety. Proszę o opinie. Dziękuję! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...