CMS Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Wiec tak: mam podlaczone pod garte graficzna 3 urzadzenia (D-SUB - monitor crt, TV OUT - TV, DVI projektor DIY (matryca lcd Belinea)), problem polega na tym ze chcialbym zmniejszyc obraz na projektorze posostawiajac oryginalny rozmiar na monitorze sterownik pozwala zmieniac rozmiar obrazu tylko na tv chcialem uzyc power stripa zeby zmniejszyc obraz na lcd i odnioslem sukces jednak obraz zmniejsza sie na obydwu monitorach jednoczesnie, jak lub jakim programem moge zmniejszyc obraz tylko na monitorze podlaczonym do DVI (w trybie klonowania ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CMS Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 wlasnie przyszlo mi cos do glowy (pytanie czy nie wplynie niekozystnie na monitor) gdybym zmniejszyl powerstripem obraz tak ze zmniejszy sie i na crt i na lcd a potem z poziomu osd crt rozciagna do wlasciwych rozmiarow to na lcd pozostalby zmniejszony, zastanawia mnie czy dla crt nie bedzie to w jakis sposob szkodliwe. w tej chili obraz na crt wypelnia cala powierzchni ekranu a w osc w ustawieniach szerwokosci i wysokosci jest dopiero 75% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...