-=virus=- Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Witam! wiemy że platforma 64bit ma możliwość obniżania taktowania i V na procku w celu oszczędzania energii w czasie nie wymagającym max wydajności. Moje pytanie czy istnieje coś podobnego na s. A :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Jest coś takiego na nootebookach. W komputerach biurkowych można na procesorach mobile i "mobilizowanych" na płytach VIA >KT266A i SiS można zrobić coś podobnego (ale tylko zmiana mnożnika) programowo za pomocą Crystal CPUId. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=virus=- Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Ja mam mobila ale na nf7(nforce2) jak kiedyś zmienic chciałem mnożnik za pomocą tego crystal cpuid to zawiesil sie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Przecież napisałem, że musisz mieć VIA >KT266A lub SiS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=virus=- Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 widze! dlatego pisze że mam nf2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Dlatego ten temat jest do bani. Skoro widzisz to po co jeszcze się unosisz? Napisał CI dobrze, wystarczyło tylko odrobinkę poszukać, zeby wyczaić że na nForce2 taki myk nie przejdzie. Proste? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...