koparka Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 (edytowane) Witam, jakos w pazdzierniku padl mi radeon 9500@pro (z winy ATI Silencera). Nie mialem juz na niego gwarancji, wiec postanowilem go oddac do jakiegos serwisu. Wybor padl na internetowy woox.pl, wyslalem tam moja karte i jakos na poaczatku listopada napisali, ze karta dotarla i za 2 tyg dadza odpowiedz. Minely ponad 3 wiec napisalem do nich (tam sie pisze wsyztsko na forum) czy juz cos wiadomo. Jako odpowiedz dostalem, ze jescze z nia walcza. Minely kolejne tygodnie, wiec znowu napisalem i odpowiedz znowu byla ze jescze musze chwile poczekac. Dotarlo juz do grudnia a o karcie zero odpowiedzi. Jako, ze wyjedzalem na swieta napisalem, zeby juz cos z tym pokombinowali i powiedzieli ile mam zaplacic za narpawe, zeby karta podczas mojego wyjazdu byla juz "robiona". Niestety po przyjedzie zadnej odpwoiedzi. Na dodatek forum przestalo dzialac, wiec chwile jescze poczekalem. Zniecierpliwiony napisalem im maila i PM do uzytkowanika na tweak DZIEJU, bo on sie chyba tym zajmuje. Oczywisice zero odpowiedzi :mur: Udalo mi sie zlapac 2 dni temu na gg jednego goscia (niezbyt uprzejmy) i poinformaowal mnie, zebym zglosil formularz zwrotu. Do teraz nie ma ZADNEJ reakcji i mysle, ze nie ma sensu czekac. Co moge w takiej sprawie poradzic? Dodam, ze bardzo zalezy mi na tym aby karte naprawili, choc po tym jak traktuja klienta nie wiem do konca czy chce jescze placic cos tym kretaczom po 4 miesiacach czekania!. Stanowoczo nie polecam woox.pl Edytowane 18 Kwietnia 2006 przez koparka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter166 Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Myśle że musisz donich jechać bo inaczej cienko to widze.A od kiedy sie odaje do nie sprawdzonego serwisu karte graficzna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Wydawalo mi sie ze wszystko bedzie ok, zaufalem im, bo dzieju wygladal na porzadnego uzytkownika (a to wlasnie on mi polecil ten serwis) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMDPRO Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 (edytowane) Szkoda ze cie sie to wydarzylo ale cuz ja tak nigdy nie robie.. Wole isc do jakiegos warzywniaka kompowego i wytargowac cene u nich.. wychodzi na to samo Hmm moze masz jakis telefon do nich !? Jesli tak to dzwon czesto a jesli to nie zadziala to musisz do nich jechac Pozdrawiam Edytowane 22 Lutego 2006 przez AMDPRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 cholera nic nie odpowiadaja... czy ktos wie czy oni jeszcze istnieja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 nie no nie wiem co robic... caly czas zwlekalem z pojsciem na policje bo myslalem ze jescze cos ugram ale... na telefony caly czas nie odpowiadaja, na gg nikt nie odpisze, moj temat na forum zostal skasowany i przez maila tez trudno probowac ich zastac... tak wiec mam zamiar to zglosic... czy mam sie udac na najblizszy komistariat (raczej troche wiejski), czy gdzies gdzie bardziej sie znaja na oszustwach internetowych? co mam ze saba tam zabrac i w jakie dowody starcza? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DirtZ Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Było by dobrze gdybys miał kopie maili ktore do nich pisales, oraz archiwum gadu gadu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...