Snooze Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Wiec dawno dawno temu jak jeszcze mialem kt7a kupilem sobie irde pod ta wlasnie plyte i teraz chce ja przerobic tak zeby chodzila pod nf7. Zalaczam linka ze schematami http://allegro.pl/item87369870_irda_do_pc_..._gwarancja.html 1 - polaczenie w kt7a (ktore teraz mam) 2 - polaczenie w nf7 (ktore chce miec) (jedna uwaga w manualu FIR1 opisany mam jako NC - mam nadzieje ze to to samo) Schemat NF7 (manual) NC X X No Pin +5V X X GND IRTX X X IRRX Z gory dzieki za help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Ja mysle ze to dokladnie to samo, co jest na schemacie z linku. Nic nie musisz przerabiac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Ja mysle ze to dokladnie to samo, co jest na schemacie z linku. Nic nie musisz przerabiac.O czym ty mowisz ? Mam irde jak na schemacie nr 1 a potrzebuje jak narysowalem .... brakuje jednego kabelka ....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...