SweeX Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 mam pytanie odnosnie odblokowywania mnozlika w Palomino. prosze o ocene, czy moj pomysl w ogole ma sens :) dokladnie czyscimy kropki mostkow i na kazdej zrobimy kropeczke lakieru przewodzacego i poki jest swiezy przyklejamy do nich pojedyncze wloski miedziane (takie z ktorych sklecony jest zwykly przewod :) czy nie bedzie to prostsze niz patent z klejem itp? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 wydaje mi się, że jednak lepiej będzie połączyć poprostu lakierem przewodzącym bez żadnego kombinowania :) imo będzie to trudniejsze do wykonania niż zwykłe połączenie lakierem, aczkolwiek pomysł sam w sobie ciekawy - jeśli masz cierpliwośc to próbuj :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SweeX Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 wydaje mi się, że jednak lepiej będzie połączyć poprostu lakierem przewodzącym bez żadnego kombinowania :) imo będzie to trudniejsze do wykonania niż zwykłe połączenie lakierem, aczkolwiek pomysł sam w sobie ciekawy - jeśli masz cierpliwośc to próbuj :) a tak w ogole jaki prad plynie przez mostki? taki wlosek sie nie przepali? i tak jestem zdania, ze latwiec cos przykleic niz namalowac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 prąd płynie tam niewielki, taki mały włosek (drucik :P ) spokojnie powinien wystarczyć :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...