jump3r Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Czy to zadziala ? :( Chodzi mi dokladnie o plyte st6® Czy ona ma odpowiednie dla niego napiecia ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Jeżeli i płyta główna i procesor mają to samo złącze (Slot 1 o ile mnie pamięć nie myli) to wszystko zadziała. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jump3r Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Eeee, blad To jest socket370 ale zlacze na plycie to fcpga, a celek ppga. I tu nie wiem jak to jest, kto mial z czyms takim stycznosc ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 To jest to samo (socket 370) a więc będzie grało. Tak poza tym to bardzo dobry ten st6 tylko szkoda że na 815. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Eeee, blad To jest socket370 ale zlacze na plycie to fcpga, a celek ppga. I tu nie wiem jak to jest, kto mial z czyms takim stycznosc ? zazwyczaj plyty fcpga obsluguja ppga. ja nie widzialem, zeby jakas nie obslugiwala. 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 na intelku815 nie udalo mi sie odpalic procka ppga (celina 400) nie chodi o sam zlacze celki od 300A w gore byly na slot1 i s370 ale niestety chipset i815 zaleznie od wersji obsluguje fcpga lub jego nowszy brat tulipany i fcpga wiec nie pojdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 na intelku815 nie udalo mi sie odpalic procka ppga (celina 400) nie chodi o sam zlacze celki od 300A w gore byly na slot1 i s370 ale niestety chipset i815 zaleznie od wersji obsluguje fcpga lub jego nowszy brat tulipany i fcpga wiec nie pojdzie fakt. moj 815e tez nie ma obslugi ppga. :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Stary , porządny BX wymiata(ł) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChamRyszak Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Eeee, blad To jest socket370 ale zlacze na plycie to fcpga, a celek ppga. I tu nie wiem jak to jest, kto mial z czyms takim stycznosc ? zazwyczaj plyty fcpga obsluguja ppga. ja nie widzialem, zeby jakas nie obslugiwala. 8OCeleronów PPGA nie obsługują płyty z chipsetem intel 815EP(Abit SA6,ST6) oraz Via Apollo Pro133T(Abit VH6T). Chipset 815E oraz Via Apollo Pro i ProA działają bez specjalnych problemów z Celeronami PPGA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Eeee, blad To jest socket370 ale zlacze na plycie to fcpga, a celek ppga. I tu nie wiem jak to jest, kto mial z czyms takim stycznosc ? zazwyczaj plyty fcpga obsluguja ppga. ja nie widzialem, zeby jakas nie obslugiwala. 8OCeleronów PPGA nie obsługują płyty z chipsetem intel 815EP(Abit SA6,ST6) oraz Via Apollo Pro133T(Abit VH6T). Chipset 815E oraz Via Apollo Pro i ProA działają bez specjalnych problemów z Celeronami PPGA.taak to mi to pokaz mialem co ja mowie mam asusa Cusl2-c i jak mi celki fcpga sie palily to od kolegi pozyczony ppga nie dzialal teraz mam tusl2 i tesh nie dziala pokaz mi screena to uwierze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChamRyszak Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Cusl2-c to płyta na 815EP i zgodnie z tym co napisałem nie odsługuje celeronów PPGA.Tusl2(815E) za to jak najbardziej(oczywiście Tusl2-c którego masz w podpisie nie obsługuje, bo jest na 815EP). Proponuje zapoznać się bliżej z instrukcją obsługi lub http://www.asuscom.de/mb/socket370/cusl2/overview.htm intoduction werset czwarty. Jeżeli nie udało ci się uruchomić na niej(Tucsl2) celerona PPGA to bardzo mi przykro ale to twoje niepowodzenie, a nie moje. To czy mi uwierzysz czy też nie, nie ma dla mnie najmniejszego znaczenia.Nie będe się wdawał w z toba w dalszą polemikę, bo szkoda mojej energii. Dobrej Nocy :) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 to teraz niespodzianka stara cusl2-c wg opisu jest na i815ep tylko ze ta plyta byla kopiona tush p opremierze i815 w polsce nie bylo jeszcze wersju i815ep po zdjeciu radioatora i przeczytaniu wszystkich zbnaczkow w celu sprawdzenia obslugi tulipana okazalo sie ze moj chipset jest pelna wersja i815e (p oznacza brak zintegrowanej karty graficznej) otoz karta jest tylko przeciete sa wyprowadzenia plyta jest ja referencyjna cusl2 (pelna wersja bez dzwieku) cos jak teraz radki 9500 129Mb na plytkach od radkow 9700 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Cusl2-c to płyta na 815EP i zgodnie z tym co napisałem nie odsługuje celeronów PPGA.Tusl2(815E) za to jak najbardziej(oczywiście Tusl2-c którego masz w podpisie nie obsługuje, bo jest na 815EP). Proponuje zapoznać się bliżej z instrukcją obsługi lub http://www.asuscom.de/mb/socket370/cusl2/overview.htm intoduction werset czwarty. Jeżeli nie udało ci się uruchomić na niej(Tucsl2) celerona PPGA to bardzo mi przykro ale to twoje niepowodzenie, a nie moje. To czy mi uwierzysz czy też nie, nie ma dla mnie najmniejszego znaczenia.Nie będe się wdawał w z toba w dalszą polemikę, bo szkoda mojej energii. Dobrej Nocy :) . mam plyte na i815e i jak wol w instrukcji pisze, ze obsluguje tylko fcpga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...