Gość majkel84 Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 (edytowane) RS482 Infinity z chipsetem ATI Radeon Xpress 200/SB450 zintegrowana grafa X300 do 64MB format microATX 8 kanałowa karta dźwiękowa gigabitowa karta sieciowa 1972990[/snapback] Są już testy, np: http://www.vr-zone.com/?i=3213 i http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&articID=416 ... Edytowane 22 Lutego 2006 przez majkel84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Pierwszy mATX który coś potrafi jedak jego cena narazie wbija w ziemie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=89544 Na XS tez pisza o niej w superlatywach, ale z cena to przegieli na maxa - powinna 100 mniej kosztowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 mam nadzieje że cena spadnie, bo płyta jest fajna, ale grafa wystarczająca tylko do gry raz na rok :-| jak to integry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marce Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 zintegrowana grafa X300 do 64MB Mały błąd, chyba do 128MB. Też czekam na obniżkę cen :) i większą dostępność Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 (edytowane) mhm może być fajnie jak stanieje jak nie to kupka... Edytowane 23 Lutego 2006 przez Dejot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Jeżeli piszą o niej w takich superlatywach to czym sie różni od takich "zwykłych" micro ATX?? Na XS sprawdzał ktoś ile wyciśnie w HTT??zgadzam sie...cena troche zawysoka...jeśli była by w okolicach 300-350zł pewnie by więcej klientów ją kupiło :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marce Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 czym sie różni od takich "zwykłych" micro ATX?Przede wszystkim ma dużo ustawień w BIOS'ie a to podstawa. Można regulować Vcore, Vmem, Vnb i Vsb (mostków), timmingi no i HTT do 400MHz. Inne płytki często nie mają regulacji Vcore a o Vnb i Vsb to wogóle można zapomnieć. Płytka wg testów stabilnie osiąga HTT 320MHz - może niezbyt dużo, ale nie wiem dlaczego testowali na mnożnik x9 więc proc miał już na liczniku 2880MHz. Na innym osiągneli 300MHz ale za to synchronicznie z pamięciami więc też jakoś tak bez sensu, w każdym razie nie powinno być źle. Na ta chwilę z mATX chyba tylko TForce Biostara jest w pobliżu jej możliwości. Ja osobiście mam obawy co Vcore=1,85V (dziwnie mi to wygląda 0,8V i zaraz 1,85V?) i co do SB. IXP400 nie był zbyt udany - strasznie się grzał a wydajność USB to porażka. IXP450 jest chyba jego rozbudowaną wersją i też może nie być zbyt ciekawie (przynajmniej DFI dało chłodzenie) - mogli jakiś nowy ULI z SATA2 wstawić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Pobawie sie w archeologa. Kupil ktos ta plytke? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 tez mialem to pytanie ale nie moglem znaleść tematu :P widzialem u kogoś na zagranicznym forum (już nie pamiętam którym) ale jakoś nie zagłębiałem się w to a szkoda teraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Ta zintegrowana grafika to jest straszna padaka. Mam cos takiego w swojej plycie (tez chipset X200 tylko , ze pod intela) i o graniu w cokolwiek co nie jest jakims mudem albo turowka mozna zapomniec. W sumie to tylko do ogladania filmow albo pisania tekstow sie cos takiego nadeje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 czy na tą płytę wejdzie cooler CPU Ninja? i jak sie sprawuje z pamiątkami na Samsungach TCCD pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...