Killer_su Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Witam! nForce4 ma wbudowany firewall. Interesuje mnie jednak, czy ten firewall działa tylko przez kontroler ethernetu w nForce4, czy też przez alternatywny kontroler, albo USB (np. modem DSL). Niestety odpowiedzi na to pytanie nigdzie nie znalazłem... Pozdrawiam Killer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Witam! nForce4 ma wbudowany firewall. Interesuje mnie jednak, czy ten firewall działa tylko przez kontroler ethernetu w nForce4, czy też przez alternatywny kontroler, albo USB (np. modem DSL). Niestety odpowiedzi na to pytanie nigdzie nie znalazłem... Pozdrawiam Killer zapraszamy na strone producenta nvidia i poszukanie dokladnych specyfikacji nForce4 pozdr! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer_su Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Dziękuję, już byłem. BTW w taki sposób można odpowiadać na każde pytanie nie posiadając żadnej wiedzy w temacie :lol2: Pozdrawiam Killer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas13 Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Dziękuję, już byłem. BTW w taki sposób można odpowiadać na każde pytanie nie posiadając żadnej wiedzy w temacie :lol2: Pozdrawiam Killer Z tego co wyczytalem wynika ze dziala on tylko na ethernet. Opis byl taki ze po podlaczeniu internetu przez lacze ethernet mozesz korzystac z zalet wbudowanego firrewala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 wg specyfikacji zawartych na stonie kontrole te sprawuje sam chipset z odpowiednio zaiplementowwana funkcja...czytanie naprade nie boli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer_su Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Hm.. Przekopałem się przez dokumentację i instrukcje i wcześniej tego nie znalazłem... Mniejsza o to. W każdym razie dziękuję za pomoc! Pozdrawiam Konrad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...