LuKaSeKbP Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 [...]BTW. Jak sie pakuje dyski ? Co dostane z dyskiem ?pakuje sie w plastikowe opakowanie a z dyskiem dostaniesz pewnie gwarancje :D hehe (uczywiscie jak bedziesz mial szczescie! :lol: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 ja odstałem dysk w antystetycznej folii, bez kabli ani soft ze strony WD pocziągnąłem tylko DATA LIFE GUARD 10.0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ropersik Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 A czy mierzyc temp na tym dysku bo ni wiem dtemp nie chodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 sorki ze sie podepne pod temat ale... za ile sprzedac moj dysk?? (jak w opisie) nie mam pojecia jak teraz dyski stoja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ropersik Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 wydaje mi sie ze jakies 150 zl -ale ja bym nie sprzedawal tylko sobie zostawil jako przenosny.Moze wkoncu mi ktos poda czym sie mierzy temp na WD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 termometrem :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kknd Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 jakie sterowniki do 8mc chache chodzi o to ze te dyski maja wiecej pamieci i gdy system sie zaiwesza czesc danych pozostaje w tych 8 mb i nie jest odzyskiwana program ma to usprawniac poszukajcie ja nie mam WD wiec sie w ten temat nie zaglebialem, wiem to od kumpla (nie od lamy) niekt na forum nie ma tych sterownikow ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 sorki ze sie podepne pod temat ale... za ile sprzedac moj dysk?? (jak w opisie) nie mam pojecia jak teraz dyski stoja ropersik dolaczam sie do ciebie. shade Nie sprzedawaj tej 20tki, na przenosny dysk masz jak znalazl, sporo miejsca to przeliczajac to przez 700mb na 1 film to wyjdzie ci ze 28 filmów!! min zeby je zmiescic na twardym. Nie ma po co sprzedawac serio teraz bardziej sie oplaca zatrzymac na wszelki wypadej jakby cos sie z drugim stalo, np winda nie dzialala, ja tak mam i jest extra, na jednym WIN XP na drugim ME i jak znalazl w razie problemów. Pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 jakie sterowniki do 8mc chache chodzi o to ze te dyski maja wiecej pamieci i gdy system sie zaiwesza czesc danych pozostaje w tych 8 mb i nie jest odzyskiwana program ma to usprawniac poszukajcie ja nie mam WD wiec sie w ten temat nie zaglebialem, wiem to od kumpla (nie od lamy) niekt na forum nie ma tych sterownikow ? Pierwsze slycze zeby byly jakies stery do WD. zajze na oficjala WD i sprawdze jakby co dam znac w tym znienionym poscie :) Pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Jeśli preferujesz prędkoś to weź WD. 8Mb cache daje dużo. A tak co do cen: Baracuda V 491zł - 80GB Caviar z 8mb cache 862zł - 80GB A tak do cen to chyba ci sie troszke pomylilo kupilem dzis tego caviara 80 giga 8 mb cache za 540 zloty w czewie -sklep profit-sprowadzany z LodziSorry - literówka. nie 862 a 562 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalmi Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 jak dla mnie barra, mam 40gb która smiga 24h/dobe i nie mam z ną zadnych problemów, natomiast w barra spada wydajność jak dysk jest gorący(moze sie sypnac jak się ją zagotuje, jak każdy dysk zresztą), a i wydajność niekiepska. Sama seria barracud cieszy sie znikomą awaryjnością odkąd zaczeły wychodzić więc na pewno sie nie przejedziesz. a co do 8mb cache caviara to tylko w ten sposób mógł nawiązać jakąkolwiek walkę z BarraIV. ech gdyby tak seagate wreszcie pomyslał i włożył w barra V 8mb :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...