lance Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 (edytowane) Dzisiaj zauwazylem ze nie dziala mi automatycznie liveupdate w nortonie mam odchaczona opcje i zakazdym razem jak ja zanzaczam i wchodze ponownie to znow jest odznaczona czym to moze byc spowodowane.Wczesniej wszystko bylo ok? Juz sobie poradziłem - jezeli ktos mial taki problem to nizej macie napisane jaka moze byc tego przyczyna Przyczyną było użycie programu XP-AntiSpy3.91.exe i zaznaczenie opcji "wyłącz usługe zaplanowanych zadań" - kto by się tego spodziewał. Edytowane 22 Lutego 2006 przez lance Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13mario77 Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Dzięki. własnie pół godziny temu zauważyłem ten problem a wczoraj zrobiłem to samo z xp-antispy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lance Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 nie ma sprawy - to chyba jest dosc czesta przyczyna - tak mi sie wydaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...