RyPeR Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 Mam maly problem z gf2mx400 . Kiedys podkrecalem swojego mx200 ale to na systemie 98se a teraz mam gf2mx400 i mam xp i chce ta karte podkrecic, mam aktualnie dety 29.40 i jesli zainstaluje nvmaxa to on mi pokazuje ze chip mam 200mhz a pamiec 334mhz a powinny byc 166mhz, wiec co poradzicie zrobic? :roll: Kiedys jak mialem 98se na gf2mx200 mialem podobny problem ale wystarczylo zainstalowac dety 23.11 i juz a teraz?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 zmienic ustawienia w rejestrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 Sprobuj uzyc innego programu do podkrecania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devdd Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 podziel przez 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 niech zgadne....masz PINE? Tak? One sa identyfikowane przez rivatuner, nvmax, Gf-tweaker i coolbits sa identyfikowane jako DDr a system to XP? Bo w nim (to znaczy u mnie tak jest). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 nie, to akurat nie PINE :lol: ale to mam na systemie xp. Ale w waszych wypowiedziach dalej nie znalazlem odpowiedzi, ktos powiedzial podziel przez dwa, 384:2=192 niby mam pamieci 192mhz? buahaha chcialbym :P moze zmiana sterownik na inne? tylko na jakie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 no przecie dalem ci odp. zedytuj rejestr, tam mozesz zmienic czestotliowsci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 ok, dzieki juz zrobilem :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...