Sheep Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Witam!!! Kiedyś czytałem na tym forum ze stop srebra i miedzi jest jednym z najlepszych przewodników. Pomyślałem więc że bardzo tanie i dosyć wydajne bylby coldplate ze srebra i miedzi. Bo żeby robić srebrny blok to dużo kasy trzaby bylo wydac........ Co o tym myślicie???? Czy jubiler cos takiego mi zrobi??? ( np. daje mu coldplate calego z miedzi i troche srebra ( mniej wiecej tyle samo co na cp ) i on mi robi taki 2x cp ) ................ Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 mam nadzieje ze dobrze napisalem pierwiastek srebra..... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 czy kurna ktoś tu się zna???? HEJO???!?!!! JEST TAM KTO? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Sn to cyna, srebro to Ag ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Sn to cyna, srebro to Ag ;) kurna .... za pozno juz i glupoty pisze.... w kazdym badz razie wiecie o co chodzi. i czy byloby to dobra ?? ps. czy da sie zminic nazwe tematu??? :oops: :oops: :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 A nie lepiej/taniej kupic kawalek blachy srebrnej i dac jubilerowi zeby wycial ramki wielkosci CSa ? Tylko grubosc dobrac dokladnie ? W sklepach dla jubilerow bez klopotu mozna kupic takie blachy, na wage. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 A nie lepiej/taniej kupic kawalek blachy srebrnej i dac jubilerowi zeby wycial ramki wielkosci CSa ? Tylko grubosc dobrac dokladnie ? W sklepach dla jubilerow bez klopotu mozna kupic takie glach, na wage. ale mi chodzi o plytke miedzi ze srebram......... bo jak to bedzie mieszane to chyba lepiiej....... i np bloczek pokryty srebrem ps. gratuluje reed !!! jeszcze jeden post i 4000 ( ja to tyle moze za 20 lat bede mial ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...