rmc Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 ktorego z GF 7800Gt wybrac? Point of View, MSI, Winfast czy XFX wszystkie sa na allegro w mniej wiecej tak samej cenie, a nie wiem ktpry z nich jest najlepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 (edytowane) Ja obstawiam na MSI, Leadtek popsół się. Edytowane 22 Lutego 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Leadtek-uciekaj jak najdalej niestety. POV i XFX-imo taka niska półka ale nie najgorsze, bierz MSI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 wez MSI, a co tak z Winfast'em cosik nie tak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 a co tak z Winfast'em cosik nie tak ?W temacie o 7800gt masz wszystko, totalna kicha i padaka :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Ja stawiam na MSI, bo ma Cala 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...