xeav Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 (edytowane) Witam, złapałem jakiegoś wirusa i nie mogę go usunąć ( wyobrażacie sobie? :} ) przez niego nie mam żadnego połączenia z netem, nie mogę wejść do menedzera urządzeń i win nie chce się wyłączyć. Może kotś się spotkał z czymś takim i zna rozwiązanie lub jest jakiś cleaner czy coś na ten wirus? Aktualnie używam linuxa i mam dostęp do neta jakby coś. aha, no i jeszcze jedno: HELP!!! Edytowane 22 Lutego 2006 przez xeav Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość matt1401 Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Witam, złapałem jakiegoś wirusa i nie mogę go usunąć ( wyobrażacie sobie? :} ) przez niego nie mam żadnego połączenia z netem, nie mogę wejść do menedzera urządzeń i win nie chce się wyłączyć. Może kotś się spotkał z czymś takim i zna rozwiązanie lub jest jakiś cleaner czy coś na ten wirus? Aktualnie używam linuxa i mam dostęp do neta jakby coś. aha, no i jeszcze jedno: HELP!!! ja stosuje zawsze format;] zainstaluj sobie nortona 2006;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeav Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 (edytowane) ja stosuje zawsze format;] zainstaluj sobie nortona 2006;] format raczej nie, robiłem go jakiś miesiąc temu :| norton- wolę się trzymać od niego z daleka :] aha zapomniałem dodać, że ten wirus zdeaktywował antivira, ale to chyba normale Edytowane 22 Lutego 2006 przez xeav Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 wlasnie mialem napisac ze sproboj jakiegos skanera online........ ;) ale widze ze tez nie mozesz. zainstaluj jakiegos innego antywira, sprawdz tez jakie pliki laduja ci sie przy starcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość matt1401 Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 format raczej nie, robiłem go jakiś miesiąc temu :| norton- wolę się trzymać od niego z daleka :] aha zapomniałem dodać, że ten wirus zdeaktywował antivira, ale to chyba normale no to co ja jak ostatmnio robilem to bylo w ostatnuia niedziele to 3 razu formatowalem swojego Segate Barracuda 7200.7 160Gb ATA;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeav Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 no ale jeśli zainstaluję innego antywirusa to nie będę mógł go zaktualizować a z linuxa nie mogę bo windowsa mam na NTFS (brak zapisu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 to dorwij jakiegos takiego ktoremu aktualizacje dodajesz recznie (przez instalke) nie podam ci nazwy bo takich nie uzywam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeav Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 jedyny jaki znam to...norton :[ ale nic mnie nie zmusi aby go instalować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość matt1401 Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 jedyny jaki znam to...norton :[ ale nic mnie nie zmusi aby go instalować Czemu?? ja narazie nie narzekam;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 norton to najbardziej zamulajacy antywir ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeav Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 święta prawda! miałem wersję 2003 i w porównaniu z pandą platinum 7.0 zajmował 10x więcej ramu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 ale jesli nie znasz zadego innego, ktoremu bazy aktualne dodajesz recznie, to moze sie przelam na ta chwile ;) chwila cierpienia :P ale lepsze to niz formacik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 hijack this wylacz wszystko czego nie znasz dla pewnosci zobacz w uruchamianiu i uslugach jesli nie uszkodzil tobie plikow to dasz sobie rade ale raczej masz uszkodzone pliki i czeka cie reinstall Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramax Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Polecam "XoftSpy" Bardzo dobry program usuwający różnego rodzaju złośliwe programy typu spyware, malware, adware, hijcker, flooder, także keyloggery, trojany, robaki i inne. Radzi sobie również z dobrze znanym i często instalującym się na komputerze programem Spy Sherif. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeav Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 trzeba go aktualizować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcz Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Sprobuj szczepionkę G-Data: http://antivirenkit.pl/~szczepionki/pol/do...szczepionki.exe Powinno usunąć najpopularniejsze wirusy (bez aktualizacji). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeav Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 panda pod linuksa pomogła. dzięki wszystkim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...