lucas0 Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 No wlasnie, jestem ciekaw co myslycie o takiej konfrontacji pamiatek. Czy lepiej mniej,szybciej,firmowo czy lepiej wiecej,wolniej,shitowo :D Rozchodzi sie tu glownie o kupno z nieduzym portfelem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 No wlasnie, jestem ciekaw co myslycie o takiej konfrontacji pamiatek. Czy lepiej mniej,szybciej,firmowo czy lepiej wiecej,wolniej,shitowo :D Rozchodzi sie tu glownie o kupno z nieduzym portfelem. hmmm czasem takie noname mogą się zajebiscie kręcić, więc nie mozna ich tak przkreślać, ale z drugiej strony kingston to kingston, ja bym był za kingstonem. Co tanie to drogie :roll: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 musze powiedziec, ze kusi ilosc :) tych drugich oczywisice, co by tu doradzic jak chcesz podkrecac to nie ryzyuj i bierz 256 kingstona, jesli jest to ci obojetne to bierz 512 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 ja bym bral zdecydowanie 512 no name!! ja mam takie no name 128ddr pc 266 i chodza git!! CL2, 312mhz, na max timingach wywalalo winde, ale i tak na niezly egzemplarz trafilem :D poprostu umuw sie ze sprzedawca ze najpierw przetestujesz, i jak cos to zostaw i ciesz sie shitowymi zeje****ymi pamieciam.... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 ale czy jest az taka duza pomiedzy noname a kingstomem???? moze z 300 3dmarkow ...... a noname sie dobrze kreco ( jak beda zle to wymien jak najszybciej ...... ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 eee ja uwazam ze kinkingstony sa lepsze (sam mam i bardzo chwale), a do podkrecania sa bardzo dobre. RAM noname mozesz kupic aby sie chwalic qumplom ;) bo wtedy licza sie liczby a nie firma i jakosc :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 ja brałbym 256 333 choc zalezy wszystko od konfigu, na jakiej magistrali puszczasz proca itp?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 najlepiej to wez to 512 noname pc333!! roznica w cenie jakies 30zl :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 jak wy sobie to wyobrazacie? :) bo juz nei pierwszy raz taka rada pada :). Ide na gielde powiedzmy do zupelnie obcych mi ludzi...i mowie dziendobry chcialbym wypozyczyc ram! :) zaplace sprawdze sobie a jak mi sie nie spodoba to wymienie. Byłby pan na tyle mily?!??! - no przeciez chyba by mnie wysmiał :) niektorzy z was maja sklepy no to było by miło gdybyście sami sprawdzili dla kogoś kość i mozna by wtedy dyskutowac. Ale sytuacji jak powyzej, ja osobisice sobie nie wyobrazam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zależy do czego ten RAM. Jesli zamierzasz podkręcać sprzet to Kingston, jeśli nie to 512 no name. RAM'u nigdy za wiele :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zdecydowanie 512 nn!! Już żaden program nie będzie ci doczytywał nic z HDD :) Co do kręcenia to tu jest loteria, bo nn nawet nierzadko dobrze się kręcą, ale nie zawsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biker Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 niewiem alewg mnie 256 ramu to juz troszeczke za malo ja bym raczej na razie zaczal od 512 ramu a pozniej jak gotowka dojdzie to bym kupil najwyzej 383 na kingstonach ale to zalezy jak dla kogo!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biker Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 niewiem alewg mnie 256 ramu to juz troszeczke za malo ja bym raczej na razie zaczal od 512 ramu a pozniej jak gotowka dojdzie to bym kupil najwyzej 383 na kingstonach ale to zalezy jak dla kogo!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 JA bym brał coś na DD-R 400...i chyba sobie poczekam troszke, bo to wszystko cholernie drogie jest na razie. A co do wyboru- zdecydowanie No-Name 512 MB- tzn. pewnie jakiś Samsung, a to dobra firma a nie jakiś No_name :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...