aga_agnieszka Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Nie wiecie gdzie można kupić matyrce do laptopa ACER 15 cali Niestety mój chłopak stanął w nocy na mojego laptopa i sie połamała cała matryca. Ratunku POMOCY !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Ahahaha dobre :D. No a powaznie to serwis Acera ( to tez dobry LOL;)) albo Allegro. Poza tym napisz dokladnie co to za model. I tak na marginesie : niech on szuka i zdobywa matryce, przeciez to jego wina ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 hmm to sa dosc popularne matryce mysle ze zle nie bedzie, najlepiej chyba samemu wymienic a kupic gdzies na gieldzie, alegro, albo poszukac kogos z powaznie uszkodzonym Acerem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Zamroczony byl biedak po seksie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 limerro cicho nie spamuj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Hehe potwierdzam, czasami tez mam mroczki przed oczami :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 (edytowane) Ahahaha dobre :D. No a powaznie to serwis Acera ( to tez dobry LOL;)) albo Allegro. Poza tym napisz dokladnie co to za model. I tak na marginesie : niech on szuka i zdobywa matryce, przeciez to jego wina ;) tylko nie ten serwis, on jest straszny, do dzis mam koszmary ]:| ps. trzeba byc niezlym hartem zeby stanac na laptopa ;b Edytowane 23 Lutego 2006 przez baka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...