Szymon Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Sytuacja wyglada tak. Przymierzalem sie do kupna proca... po smierci mojego starego no i tak tutaj mowice o tych AIUGA itd :-). Gość na allegro je wystawiał jak za pewne niektorzy slyszeli chodzi o ta aukcje: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=9011786 Kupiłem wszystko fajnie dzisiaj wracam ze zskoly widze avizo w skrzynce....ale ze kase i tak bede miec pod koniec tygodnia to sobie mysle ze poczekam i popatrze co to ludzie za komantarzze daja zeyb nie dac sie nabic w butelke :). Dzisiaj dostal dwa za te procki (sprzedawal 30 sztuk) Pozytyw jeden i drugi..mysle zajebiscie to znaczy ze na poczcie czeka proc a nie cegla :twisted: Pisze do goscia od pozytywa maila...jak sie kreci jak chodzi itd...no i przede wszystkim co z mnoznikiem?!!? koles odpisuje ze jezuu jak mu teraz komputer hula zajebiscie seria AIUGA wszystko pieknie....ALE NIE WIADOMO CZEMU - DODAŁ - MA NIE ODBLOKOWANY MNOZNIK!!!!!!!! <span style="color:red;">[ciach!]</span>................ :-) ponownie nasuneło mi sie na myśl......czy to mozliwe? czy po prsotu gosc jest LAMA i nie wie jak zmienic mnoznik czy jak ?!?! jezus :) specjalnie kupuje ten pieprzony procesor na allegro zeby nie musiec potem ingerowac w jakies mostki pierdzielic sie z tym itd.....a tutaj taki wał. MAM TERAZ DYLEMAT.....proc lezy i czeka na poczcie......jezstem kompletnie skolowany. Albo odbiore i powiem raz kozie smierc albo zrobie chamstwo maksymalne i procek wroci do własciciela a ja zarobie negatywa (ale 300 zl w kieszeni :) ) Planuje tez EPOXA RDA+ zeby skrupulatnie korzsytac z nowych mozliwosci ktore oferuje nam seria AIUGA....ale teraz to JUZ NAPRAWDE NIE WIEM!!! POWIEDZCIE CZY TO MOZLIWE?!?! :-((( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Wow, athlon z odblokowanym mnoznikiem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 slucham? :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 przecierz kazda AIUGA ma mnoznik odsblokowany, wiec ja mysle ze idz i odbierz ta paczke... :D co ci lezy, bierz i juz. Ryzyk fizyk :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 No!!!!!!!!! a to mail od drugiego goscia ktory tez kupił ten procek :) rozumie cie bo ja tez kupilem i konsultowalem sie z innymi ktorzy juz kupili procka. ale odebralem i naprawde wszystko jest oka po pierwsze te wykonane w 0.13mq tylko sa Ajuga nie ma innych. a mnoznik mozna zmieniac dowoli. ja kupilem xp 1,7 czyli 11x 133 a ustawilem sobie 11,5 x 133 a planuje 12,5 x 133 czyli xp 2000+ za darmo pozdrawiam ps. przy 1,8 mam temp. 44 stopnie a przy 0.18 przy 1,7 mialem 56 moze faktycznie ten pierwszy to jakis dziwny byl :D rece mi drzą. Moze to jest AIUGA specjalnie dla mnie - z<span style="color:red;">[ciach!]</span>a :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 przecierz kazda AIUGA ma mnoznik odsblokowany, wiec ja mysle ze idz i odbierz ta paczke... :D co ci lezy, bierz i juz. Ryzyk fizyk :) Może AMD specjalnie wypuściło pierwsze procki z doblokowanym ( dobra reklama dla AMD) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 szymon jestes z katowic to po jaki ch... kupowałes go na allegro?? ja w niedziele na giełdzie kupiłem tego odblokowanego 1700b 0.13 za 260zeta-spokojnie go sobie sprawdziłem-czy seria ok i wszystko hula tiptop dzis 12.5x133 jutro zapodam 11(10,5) x 166 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 bo mam nasrane we łbie :) to juz nie pierwszy raz taki numer robie...ale seria jest ok wiec powinno byc ok. Tym bardziej ze koles mowi ze sie kreci normalnie. 20zł wiecej zapłaciłem niz na gieldzie jakos przeżyje :D. Byle ten mnoznik...... :-(((( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 bo mam nasrane we łbie :) to juz nie pierwszy raz taki numer robie...ale seria jest ok wiec powinno byc ok. Tym bardziej ze koles mowi ze sie kreci normalnie. 20zł wiecej zapłaciłem niz na gieldzie jakos przeżyje :D. Byle ten mnoznik...... :-((((bedzie dobrze-jeszcze nie słyszałem by jakikolwiek AIUGA nie miała odblokowanego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 bartezjusz a na jakim stoisku kupiles Athlona 0,13um i jaka seria tez AIUGA czy tez AXDA - dostane 1700 XP ??? ?? i jeszcze jedno pytanko - widziales moze Epoxa na nForce2 pod to na gieldzie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 bartezjusz a na jakim stoisku kupiles Athlona 0,13um i jaka seria tez AIUGA czy tez AXDA - dostane 1700 XP ??? ?? i jeszcze jedno pytanko - widziales moze Epoxa na nForce2 pod to na gieldzie??? kupiłem go na stiosku firmy PROFCOMPUTER- dokładnie po przekątnej od głównego wejscia (prawy górny róg prostokątu) seria aiuga 260zeta za epoxem nie patrzyłem pozdrówka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 jezu jaki jestem po<span style="color:red;">[ciach!]</span>y :D ten pierwszy koles nadal upiera sie ze ma zablokowany mnoznik i ze to seria AIUGA :( tlumacze sobie ze pewno ma jakas cienka plyte glowna albo cos zrobi zle :) ale skoro wszystkie AIUGA (a jest to na pewno) maja odblokowany to czemu moj ma nie miec. Czemu to zawsze mnie sie przytrafia.... :-((( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...