Pakemonus Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 czy to na prawde taki wypas jak go reklamuja na arche ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł S. Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Naprawdę. Wziąłem od nich 10dni temu tego proca, 3 dni temu skonczyłem rzeźbić kompa.... no cóż dojechałem na NINJA .... do 2820Mhz na 1,6V oraz do 2560 na 1,42V To dużo więcej niż podaje Arche w przywoływanej reklamie może to fart a może reguła nie wiem..... Ale brać warto..... :) Paweł No signature :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart132 Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=153414 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 może to fart a może reguła nie wiem....to nie fart ani reguła...każdy model ma inny potencjał OC. Pozdro!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...