chris1987 Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Witam. Poszukuje osób będących w sieci Hyperion. Sam jestem w niej od kilku miesięcy i mam kilka pytan. Najlepiej widziane osoby z Katowic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 chris1987 napisał(a): Witam. Poszukuje osób będących w sieci Hyperion. Sam jestem w niej od kilku miesięcy i mam kilka pytan. Najlepiej widziane osoby z Katowic. Ja ma - ale w Bielsku - qrcze ostatnim czasy necik wymiata:) - dawaj te pytanka - może będę potrafił pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 ja mam lacze z Hyperionu w Rzeszowie - srednio zadowolony jestem ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris1987 Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 1. macie u siebie w sieci jakis hub DC++ ?? 2. jak wygląda u Was sprawa z stratąpakietu przy pingu ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 chris1987 napisał(a): 1. macie u siebie w sieci jakis hub DC++ ?? 2. jak wygląda u Was sprawa z stratąpakietu przy pingu ?? Ad. 1 - Nie, ale mamy serwer gier Ad. 2 - 0 % strat, ping na poziomie 20,30 ms - i to z dużym pakietem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 (edytowane) ja mam z hypka w Gliwicach , ogolnie jest nieżle pograc po necie bezstresowo mozna, nalogowo nie sciagam ,a jak juz cos zaczepie to nie narzekam ,jedyny minus jak dla mnie to ze trzeba dodawac 10zl za zew IP :angry: i brak fora jakiegos gdzie mozna by pogadac z kims z sieci poczytac jakis sensownych informacji na temat itp, ale jak widac mamy sie nie interesowac :lol: Edytowane 10 Marca 2006 przez Bogos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Tychy. Zwiazany z hyperionem chyba juz z 4-5 lat. Bywalo nedznie, ale od kilkunastu miesiecy jest bardzo dobrze. Dostaje dokladnie to za co place czyli 640kbps w dzien i 1280kbps w nocy. Pingi do onetu na poziomie 5-20ms. Firma przez te kilka lat mocno sie rozwinela, w grudniowym "Pulsie Biznesu" byla wzmianka o tym ze Hyperion przygotowuje sie do wejscia na gielde. Na dzien dzisiejszy jestem mocno zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozzymir Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Ile kosztują łącza w hyperionie? Na stronie jakies mało aktualne te dane chyba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 http://www.nowepakiety.hyperion.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris1987 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Może by napisac jakies pisemko do głównego zarzadu Hyperionu z prosba o utworzenie forum dla uzytkownikow sieci ?? jednej osoby nie posluchaja, ale jakby wiecej osob krzykło to może dałoby się coś załatwić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rezo_ Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Ja korzystam z usług hyperionu w Kielcach i jestem zadowolony :) Pingi w normie bez problemu idzie pograć po necie, chociaż czasami w weekendy w godzinach wieczornych potrafia troche podskoczyc. Ale ogolnie na +. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S-I-D Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 A jaki jest wysył danych przy 640 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 640kbps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris1987 Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Jestes pewny co do tej wartości ?? Ja mam ustawiony upload na połowe wartości downloadu, tyle że mam jeszcze tę starą opcje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...