svt Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Czy zna moze ktos jakis adresik strony www z opisem "jak dziala karta graficzna", oraz ze zdjeciamistarszych modeli, moj wykladowca zazyczyl sobie zebym urzadzil pokaz na ten temat i nie mam pojecia skad mam to wziac.Za pomoc beczka piwa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 moze ksiazka Anatomia PC tam jest wszystko ladnie opisane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Na benchmarku przy okazji recenzji nowych GPU sa czasem obrazki i schematy wspoldzialania skladowych k. graficznychl. Zobacz tez na stonach nVidii i ATi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svt Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Ale tej ksiazki nie mam a musze to zrobic na piatek, moze jak masz ta ksiazke i scana to cczy moglbys. Zdjecia - to jest problem bo mi trzeba staroci jakis, poczatkowych jakis graf a nie tych nahjnowszych tych mam full Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zapytaj Adama Słodowego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svt Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Jestem poczatkujacy... mozna wiedziec kto to jest p.Adam .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Jestem poczatkujacy... mozna wiedziec kto to jest p.Adam ....:lol: o qurde - chyba siem pojszczałem ze śmiechu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Jestem poczatkujacy... mozna wiedziec kto to jest p.Adam ....:lol: o qurde - chyba siem pojszczałem ze śmiechu :lol:Może svt nie dawno się urodził i mineły go audycje pana Słodowego. Do: svt Zobacz choć jedną to będziesz rozumiał nawiązania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...