Szu_Kierownik Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 (edytowane) Witam!!! Prosze wejść na www.stalak.prv.pl w dzial modyfikacje a następnie na Tomasz Jabłoński. Nie chodzi mi o ocene mojego nieudolnego (w pewnym stopniu) moddingu komputera jednak pomysł na jaki wpadłem pół roku temu!Chłodzenie procka 2 całkiem efektownymi wiatrakami, cyrkulacja powietrza itp. Myślę że własnoręcznie sterowane wiatraki poprzez układ potencjometrów jest całkiem dobrym pomysłem, tymbardziej iż w każdej chwili można wyłączyć wszystkie wiatraki guziczkiem umieszczonym na froncie! Wiem oczywiście iż to nie jest nowość jednak z taką ilościa wiatraczków jeszcze sie nie spotkałem... A wy co powiecie o tej ilości wiatraków?!?!?! Jest potrzebna aż taka wielka ilość?!?!?! Przypominam o tym że ten mod jest wstępem tego co zaczne w wakacje:) Pozdrawiam wszystkich!!!!!!!! Edytowane 23 Lutego 2006 przez Szu_Kierownik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...