nightstalker Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Kuzyn kupił ( chyba na giełdzie ) około 100 kart do telefonów komórkowych. Niestety wszystkie po włożeniu do telefonu proszą o PIN, później PUK, a nastepnie się blokują... Teraz pytanie do Was: Da się to jakoś odblokować ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Jezeli zaraz po PIN prosza o PUK to juz sa zablokowane DAWNO ! Kupil sobie kolekcje kart dla zbieraczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 No to temacik zamknięty :P Ja się na tym nie znam , tak tylko pytałem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 (edytowane) nie chcialem zakladac nowego topicu wiec podlaczam sie tutaj :) wlasnie instalowalem laptopa znajomej, poprosila mnie by wszystko bylo na cacy gotowe kiedy go odbierze. w lapku siedzi karta od ery do blue connect. podala mi PIN. Po zainstalowaniu wszystkiego poprosilo mnie o pin, a ze ten byl latwy to myslalem ze pamietam :D wpisalem zle... no dobra... mysle sobie ze sie poprawie. zadzwonilem po poprawny kod pin, odpalam bc manager i wyskakuje mi bym wpisal PUK :blink: (pin zle wpisalem tylko raz). teraz robi sie najsmieszniej :D szukam wiec PUKU... wpisuje... nie dziala :D czy PUK w ogole da sie zmienic? EDIT: problem rozwiazany, w torbie z laptopem byly dwa pudelka od karty sim ^^ Edytowane 11 Listopada 2008 przez -mess- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...