yogi186 Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Witam Jutro dostane zasilacz AT 70W i zastanawiam sięczy pociągnie moją pracę dyplomową (Odtwarzacz MP3) ... w skład bedzie wchodzić P133, Płyta na VXie, Karta dźwiękowa, HDD (poniżej 1GB) , CD ... i pewnie jescze coś drobnego .. Jak myślicie wydoi to ten zasilacz ?? Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 ojoj. ja powiem ze sie nie znam, ale bedzie ciezko. moja 230W niewyrabial sobie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 spox powinno chodzic - taki zlom bral ok50 - 60 W - ale niech berkut albo grzyb sie wypowie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 No ja mam wątpliwości.W moim starym 486 , cdrom, dysk 160 mb, 4x8 sim (chyba 8 :) ), fdd , mobo nie znajona , s3virge dx 4mb , sound SB16 byłzasilacz 125 W.Niewiem ile dokładnie ciągnął ten sprzęt ale w sklepie wiedzieli co składają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 mysle ze powinno pojsc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Yogi zamiast sprawdzic, znowu szuka jasnowidza :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Normalnie oplułem ekran jak zobaczyłem ten topik, bo się spodziewałem jakiegops super-mega-ekstra zestawu ;) :D Nie, no myślę, że powinien wyrobić - taki sprzęcik za wiele nie ciągnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Yogi zamiast sprawdzic, znowu szuka jasnowidza :x Ehh Reed co sie stresujesz (ktoś odpowiedział więc chyba nie jest to jakiś mega bzdurny topic) ... nie szukam kurna jasnowidza ... tylko tak se myśle że jeśli obciążenie bedzie większe niż zasiłka może dać ... to moze sie to skończyć jej zgonem(czy sie myle ?) .. a tego niechce ... wole wiedzieć niż ryzykowac utrate tego czegoś ... może sie jeszcze kiedyś przyda (jest zarąbiście małe :-)) .. np zasilacz do wentyli :-))) aaaa ... bym zapomniał ... zasilacz ma niestety troszku mniej -- 60W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 mi 100w slim ciagnie: p100 4x8mb edo mobo vga na isa 1x hdd 1,2gb 1x hdd 40gb 3x siecioofka bez klawy mychy muzyki CiDika i floppa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...