Skocz do zawartości
WitekSlayer

Symantec, Wyskakują Okienka Symantec Email Proxy, Zapełniają Ekran

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem. Kliknąłem niepotrzebnie plik exe i mam jakiegos wirusa. W prawym dolnym roku zaczeły wyskakiwac małe okienka Symantec Email Proxy. Wyskakują i zapełniają cały ekran. Podobny problem opisany jest tu http://forum.programosy.pl/problem-z-symat...a4603255e542cb2 Jednak nikt rozwiązania nie znalał. Nie wiem co robić?

P.S. To coś wyłączyło ochronę nortona antivirusa i odaktywowało program.

W załączniku na obrazku widać co to za paskudztwo...

Porsze o pomoc

post-19815-1140653205_thumb.jpg

Edytowane przez WitekSlayer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wez wywal tego nortona czlowieku.... porzeksn auj kompa skaner.mks.com.pl potem jakims antispy typu ad-aware, microsoft antyspyware.. a na koniec zainstaluj nod32 i uaktywnij tryb cichy.. po pierwsze komp Ci przestanie mulic a po drugie wreszcie byc zacznie chroniony przed wirusami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reinstalacja nie pomaga..??Inny antivir..??

Nie pomaga :(

Ten wirus to chyba cos namieszał. Jak się zwiesi ta aktywacja to dale ctrl+alt+del i daje zakończ program i wyskakuje błąd procesu cfgwiz.exe

Ale gorsze są te zasypujace okienka.

wez wywal tego nortona czlowieku.... porzeksn auj kompa skaner.mks.com.pl potem jakims antispy typu ad-aware, microsoft antyspyware.. a na koniec zainstaluj nod32 i uaktywnij tryb cichy.. po pierwsze komp Ci przestanie mulic a po drugie wreszcie byc zacznie chroniony przed wirusami

Był skanowany i nie nie znalazł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi