WitekSlayer Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 (edytowane) Mam problem. Kliknąłem niepotrzebnie plik exe i mam jakiegos wirusa. W prawym dolnym roku zaczeły wyskakiwac małe okienka Symantec Email Proxy. Wyskakują i zapełniają cały ekran. Podobny problem opisany jest tu http://forum.programosy.pl/problem-z-symat...a4603255e542cb2 Jednak nikt rozwiązania nie znalał. Nie wiem co robić? P.S. To coś wyłączyło ochronę nortona antivirusa i odaktywowało program. W załączniku na obrazku widać co to za paskudztwo... Porsze o pomoc Edytowane 23 Lutego 2006 przez WitekSlayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Reinstalacja nie pomaga..??Inny antivir..?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 wez wywal tego nortona czlowieku.... porzeksn auj kompa skaner.mks.com.pl potem jakims antispy typu ad-aware, microsoft antyspyware.. a na koniec zainstaluj nod32 i uaktywnij tryb cichy.. po pierwsze komp Ci przestanie mulic a po drugie wreszcie byc zacznie chroniony przed wirusami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WitekSlayer Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Reinstalacja nie pomaga..??Inny antivir..?? Nie pomaga :( Ten wirus to chyba cos namieszał. Jak się zwiesi ta aktywacja to dale ctrl+alt+del i daje zakończ program i wyskakuje błąd procesu cfgwiz.exe Ale gorsze są te zasypujace okienka. wez wywal tego nortona czlowieku.... porzeksn auj kompa skaner.mks.com.pl potem jakims antispy typu ad-aware, microsoft antyspyware.. a na koniec zainstaluj nod32 i uaktywnij tryb cichy.. po pierwsze komp Ci przestanie mulic a po drugie wreszcie byc zacznie chroniony przed wirusami Był skanowany i nie nie znalazł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Wklej log z hijackthis dodatkowo sprawdz plik winlogon.exe tym skanerem: http://virusscan.jotti.org/ Ale narazie nic nie usuwaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...